tiistai 9. lokakuuta 2012

Jousiammuntaa

Kävimme tänään testaamassa miehen kanssa jousiammuntaa Jousiammuntaseura Robin Hoodissa.
Tämä oli minun ensimmäinen kerta ja miehen toinen. Hän oli päässyt jousiammuntaa kokeilemaan työn vireessä ja tottahan toki halusin itsekkin päästä kokeilemaan. Meillä kun suunnitellaan käyntiä Pasilaan Ylelle niin jooh.. *niin nähty* ;) Tää oli kyllä enemmän mun makuun.

Alussa käytiin välineet ja asiat läpi jonka jälkeen päästiin itse asiaan. Hienosti neuvottiin ja opastettiin koko ajan. Naurettiin, että joko oon tosi surkea tai äärettömän hyvä ja potenttiaalinen tapaus kun mulle tarjottiin apuja ahkeraan. Välillä seiso kaksi miestä vieressä katsomassa miten suoriudun.. ei mitään paineita ei ;))

Meillä ensikertalaisilla oli kolme nuolea. Paras oma tulos oli 27 tai 30 (vai miten ne menee ;) ).. oli erittäin rajalla. Ei kuulemma moni ensikertalainen onnistu saamaan 30 tauluun. Vaikka menikin rajatapaukseksi, niin en taida ollakkaan ihan toivoton tapaus. Saa kai itsestään olla ylpeä :D

Eikä ollut kallista, vain 5€ naama. Eli saa ihan rauhassa kokeilla ja testailla tätä harrastusta ilman vararikkoa. Välineitä ei siis tarvitse hankkia, ne saa lainaksi eli ei tarvitse heti alussa alkaa laittaa rahaa kiinni niihinkään jos ei sitten tunnukkaan omalta.

Suosittelen kokeilemaan erittäin lämpimästi. Itse tykkäsin tosi paljon! Seuraavaa kertaa odotellessa!!

Milloinkohan saa sitten sen hevosen alle ja maastoon ampumaan maalitauluja ;))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti