tiistai 27. marraskuuta 2012

Back to the gym!

Ei aikaakaan kun meni 3 kuukautta ilman, että olen käynyt salilla. Kyllä, tämä on minulle aivan mahdollista. Vähänhän tuo on ahistavaa, ettei ole saanut sitä palavaa intohimoa salia kohtaan. Mutta näillä mennään ;)

Työpaikalla on ollut aina kuntosali, mutta jokin aika sitten se laajeni kun toinen pääkonttori oli remontoitu ja jumpat siirrtyi kaikki sinne. Tänään kävin sitten ensimmäisen kerran treenaamassa ja katsomassa onko salista mihinkään. Hinta ei nimittäin päätä huimaa, YAY sille :D 

Ennen seitsemää kummatkin salin puolikkaat tyhjeni täysin ja sai olla aivan yksin .. olin vähän aikaan ihan kuutamolla, että onko tämä oikeasti totta. Toki kelpaa mulle todella hyvin! :)

Onneksi asutaan niin lähellä, että voi rauhassa käydä kotona rapsuttamassa koiria ja syömässä ennen treenejä. Voi tulla myöhemmin paikalle kun saa olla jotakuinkin yksin..

Jäi mahtava fiilis!! Kuntosali on oikein passeli ja alankin käymään tuolla. Foreverin jäsenyys loppuu tammikuussa ellen jatka sitä. Tämän päivän perusteella saa päättyä ihan rauhassa!

 Olen asettanut itselleni aikarajan johon asti vedän sata lasissa.. ja se on 75 päivän, 10 tunnin, 38 minuutin ja 20 sekunnin päästä ;) Tämän jälkeen saan viikon tauon - nimittäin Dubai kutsuu ;P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti