lauantai 23. maaliskuuta 2013

Nanan silmä parka

Kun tulin perjantaina keikalta kotiin, niin huomasin, että Nanan silmään nyt alaluomeen oli ilmestynyt vaalea patti. Eikö se nyt ollutkaan kunnossa O_o Kun lauantaina heräiltiin ja vähän aikaan oltiin ja möllöteltiin, niin huomasin patin päällä vaaleaa möhnää.. varovasti sen pyyhin pois ja sen jälkeen tuli vähän verta. Patti näyttikin sen jälkeen samalta kuin yläluomessa pari viikkoa sitten ollut patti, joka myöskin itseasiassa vielä pikkaisen näkyy.

Tämä ainakin vahvisti sen, että pakko olla samasta syystä kummatkin patit. Viikkohan me jo silmätippaa annettin, mutta jotain sielä vieläkin nyt on. Käytiin siis jälleen ell päivystyksessä näyttämässä silmää, koska se selkeästi häiritsi Nanskua.

Todennäköisesti tämä nyt johtuu meibom-rauhasten liikatuotannosta ja saatiin siihen ihan uudet silmätipat. Nana sai myös ell:llä kipulääkitystä, jotta vähän olo helpottuu siksi aikaa, että silmätipat alkaa puremaan. Nana ei ole ainakaan yrittänyt rapsuttaa silmää tassuihin käynnin jälkeen eli särkylääke auttaa. Jos silmä ei lähde parantumaan tai mohkurat uusiutuu, niin todennäköisesti edessä on rauhasen poisto. Mutta toivotaan, että nämä tipat auttaa eikä operaatiota tarvitse tehdä.

Samalla punnitsimme Nanan ell vaa´alla ja paino on pudonnut! Jesh, hyvä homma :) Tiedämme jatkaa samaan malliin jotta pääsemme toivottuun painoon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti