maanantai 24. kesäkuuta 2013

Hyvää Juhannusta!

Oltiin omalla mökillä nauttimassa luonnon rauhasta... tai rauhasta; itikat pisti, punkki puri ja ötökät rapisteli ja piti yöllä hereillä jonkun verran. Nyt syön varmuuden vuoksi ab-kuurin borrelioosin pelossa ja ea-laukku päivitetty. Vanhat pois ja uudet tilalle. Nyt ehkä uskaltaa just ja just lähteä kesälomalla toiselle mökille ;)  Nuo punkit oli ikävä yllätys, ei ole kyllä aikaisemmin ollut ongelmaa niin ei osannut yhtään varautua. Muuten oli ihan mahtavaa kuunnella vain linnun sirkutusta ja nauttia auringosta kaikessa rauhassa. Nanakin oli onnesta soikeena, vaikka selkeästi ensimmäinen ilta oli jotenkin hankala. Itki meidän perään kun oltiin saunassa ja yöllä Nana rauhottu vasta kun pääsi ihan naaman viereen nukkumaan. Toisena iltana oli jo eri koiraa, meni tontilla vapautuneesti. Seurasi jopa äitiäni ulkona, kun itse olin sisällä ja oli muutenkin rennompi. Tiedä sitten mistä johtui, ei aikaisemmin ole ollut tuommoinen. Vaikuttaako Nupun jättämä aukko vai mikä?

Ostin tänään Nanskulle Hurtan pelastusliivitkin, josko olisi yhtään kevyempi olo vedessä ja se uiminen maittaisi paremmin tänä kesänä :)

Tuli räpsittyä ja leikittyä järkkärilläkin. Välillä tuntu, että oli valotusaukko mikä tahansa, niin kuvissa ei ollut kauheasti eroa.. mahdollista on myös, että en vaan osaa ;) Runkona Canon EOS 450D, putkista löytyy pitkää, pätkää ja makroa ;D

Aukon kanssa tsuumailua

Nansku mökkeilee

Takkatuli pysäytettynä kuvana

Elisaaren veneturisteja

Jädelle kyläkauppaan

Koti laiturilla

Terden varjossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti