sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lomailua ja mökkeilyä

Loman ensimmäisellä viikolla olin ahkera ja kävin mm. salilla kolmena aamuna. Sitten lähdimme mökkeilemään viikoksi Muurameen. Otin kyllä lenkkivaatteet mukaan, mutta siinä ihan parin kilsan päässä oli kuulemma saksanpaimenkoira, joka juoksee pihasta jalkoihin riehumaan vähemmän ystävällisen näköisenä, niin jäipä lenkit sitten tekemättä.

Säät oli upeat, vain yhtenä päivänä meni sateen puolelle. Punkkeja löydettiin Nanskun turkista vain muutama. Aikalailla rentouduttiin, syötiin ja möllöteltiin mökillä, mutta Jyväskylä Cityssä käytiin kääntymässä. Nana pääsi testaamaan pelastusliivejään. Toinen urhoollisesti polskutti rantaa kohti minkä pystyi, mutta piru kun joku piti selkäkahvasta kiinni ettei matka edennyt yhtään :D Hyvää kuntoilua!

Meidän piti käydä Varkaudessa kääntymässä ja moikkaamassa Nanskun kasvattajaa. Valitettavasti Nanskulla meni lievästi masu sekaisin jostain. Epäiltiin järvessä saapumispäivänä pongattua levää, Nana onnistuis pari lipasua vettä vetämään tiistaina. Koska ei oltu täysin varmoja mistä kyse, niin peruutettiin vierailu pentujen vuoksi. Harmitti, mutta parempi näin.

Vielä viikko lomaa jäljellä. "Kovat" on suunnitelmat salitreenien lisäksi, esim. tänään piipahdettiin Porvoossa syömässä ja käppäilemässä, pitäisi aloittaa uutta kirjaa etc. :)


Mökki

Makkaran paistoa

Maisemataidetta

Paimen ja lammas kohtaaPetäjäveden vanha kirkko

Aita härpäkettä

Jyväskylä City; HarjultaEi kommentteja:

Lähetä kommentti