tiistai 23. heinäkuuta 2013

Vauhti laukkaa ja hiekka pöllyä

Lomat on lusittu ja toinen työpäivä takana päin. Tahmaisesti on hommat lähteneet käyntiin, ei tahdo muistaa miten järjestelmät toimii :D Mutta toisaalta sehän on vain onnistuneen loman merkki...eikö? ;))

Töiden jälkeen otettiin taas nokka kohti Porvoota, heppaset jo odotteli :) Tällä kertaa päästiin vähän maastoilemaan. Tallin vieressä on ns. harjoitus ravirata, laukkasimme puolikkaan raviradan verran maastoilun päätteeksi. Missään nimessä ei saanut mennä kuin ulkoreunalla ja jonossa. Edessä menevät olivat vähän kuumenevia ja kaverini hevonen lähtikin ihan lapasesta. Kaveri lensi tosi pahasti selästä. Onneksi mitään ei mennyt rikki, mutta todella todella arkaa naista oli. Toivotaan, että selviääkin pinta ruhjeilla. Itse sain silmät ja suut täyteen hiekkaa, voi vinetto sentään.. tuli huuhdeltua kotona silmämunat hyvä ettei vesilasissa :D Alkaa pikkuhiljaa näkemään taas jotain..

Heira tamma jolla itse menin oli rennon lupsakka. Meni maastossa ihan hyvin ja reippaasti, mutta ei kuumennut missään mutkassa. Kentällä olikin vähän, että kaaartooon :D

Heira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti