sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kuntosalia ja dopingia

Tänään aamulla oli niin sumuista ettei vähän aikaan ole ollutkaan ja kello oli jotakuinkin 6. Nanskun sisäinen kello toimii arkirytmissä myös viikonloppuna, se on hirmu kiva ;) Mutta mikäs siinä kun kuitenkin pääsee lenkin jälkeen takaisin nukkumaan. Tästä pidän kiinni ainakin lauantai aamusin. Pakko saada levätä työviikon jälkeen vähän pidempään edes yhtenä aamuna.

Sunnuntai aamusta voikin suunnata vaikka salille energisin mielin. Mahtavinta oli ettei sielä ketään muita taas ollut. Sai ähistä ihan vapaasti. Tosiaan huomenna alkaa virallisesti Superdieetti, niin keskityin nyt jo vähän tarkemmin tekniikkaan. Berberin tein nyt erittäin hillitysti ja hallitusti ja pyrin pitämään jalkaa aina noin 2 sec ylhäällä ennen kuin laskin alas. Toivottavasti viimeistään huomenna tuntuu kankuissa. Ja jos saaplari sentään ei tunnut, niin lisää painoja masiinaan ;))

Tein myös lankut käden nostoilla, mukana 2 kg käsipainot. Punnerruksetkin pääsi pienen tauon jälkeen mukaan, tosin vähän kevennettynä. Eli ihan mallia miesten, mutta penkkiä vasten. Pystypunnerruksiin tein tänään pienen muutoksen. Yleensä olen tehnyt kummatkin hartijat saman aikaisesti, mutta nyt pidin toisen käden 90 asteen kulmassa ja punnersin toisella. Ja vuorotellen setti loppuun. Pakkohan sitä oli lähentäjillä ja kyykyillä jalkojakin vähän kiusata. Vähän harmittaa kun ei tiedä kuinka paljon tanko itsessään painaa, mutta ei siinä taida olla kuin 5 kg heitto. 10 tai 15 kg ne yleensä painaa. Oon nyt iskenyt 15 kg edestä painoa tankoon, mennään nyt sillä ja toivotaan ettei polvet tykkää kauhean pahaa. 

Kävin lauantain puolella ostaa dopingia Life myymälästä. Mm. välipalaksi vähän patukkaa. Treeniä ennen pitäisi ohjeistuksen mukaan nauttia (toivottavasti nauttia-sana on tässä paikkaansa pitävä) Fast:n Workout Shock -latausjuomaa. Treenien aikana olisi hyvä juoda esim. Fast:n Amino Rush:ia. Palautusjuomana onkin kaapissa valmiina Whey80. Tuli vahingossa ostettua netistä valtava säkki eikä poiskaan viitsi heittää, niin vetelen nyt sitä, ettei ihan roskiin tarvitse heittää.

Ostin samalla myös vihreä tee kapseleita joita pitäisi tai vapaaehtoisesti saa aloittaa ottamaan viikon päästä. Nuo oli rasvanpolttoon ilmeisesti. Oli tuolla jokunen muukin mitä pitäisi..tai siis saa ottaa, jos haluaa kunnon tuloksia, mutta taidan tyytyä tuohon vihreään teehen. Ei ole nimittäin mitään halpoja purkkeja noi..

Aamun sumua

Laillisia doping aineksia

Grilliruokaa, yksi viikonlopun tähti hetkistä Nom


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti