keskiviikko 14. elokuuta 2013

Tarkkana ravintoarvojen kanssa

Pitihän ne vehnäleseetkin käydä vielä ostamassa. Elovenan purnukka maksoi alle 1 euron, sen verran pystyi juuri ja juuri panostamaan rahallisesti ennen palkkaa ;) Tuli myös maistettua eilen ensimmäisen kerran treenijuomaksi valittua Amino Rush:ia, makuna sitruuna. Noh, ei kai pitäisi sanoa mitään ennen kuin on maistanut vähintään sen kolme kertaa jotain uutta. Teennäisiä noi maut on aina, mutta oli aika jopa pistävä. Kunnon wannabe sitruuna. Tosin taidan itsekin joutua wannabee sankareihin, nimittäin wannabe matinsalo :D

Kuoleman väsyneenä tuli raahauduttua salille, mutta kummasti siinä heräsi kun parit setit oli tehnyt. Sen jälkeen olinkin pirteä kuin duracell-pupu. Vaikka ei vielä hirveän pitkään ole treenannut sata lasissa ja kettinkiä paskantaen, niin voisin vannoa, että tulosta näkyy jonkun verran. Lankku aika paranee, selkeästi käsivarret ovat saaneet muotoa tai siis jossain sielä pienen pehmentävän läskikerroksen alla näyttää muotoa tulevan esiin rutistaessa. Okei myönnän, jonkun verran tulee katsottua peilistä kun teen ojentajia ;P Toivo siis elää, kyllä tästä projektista saattaa tullakin jotain.

13.8.2013
Selkä
Vipunosto sivuille
Lankku 1.33,5
Ojentajat
Ylätalja
Suorat vatsat
Lantion nosto tangolla


Vertailin myös Skyr rahkan omia makuja keskenään. Oli järkyttävää huomata kuinka suuria eroja esim. hiilareissa oli. Suosittelen jättämään mansikat ja muut sinne kaupan kylmäkaappiin ja ottamaan mieluummin meloni-passionhedelmää. Vain vanilja maussa on vähemmän.  ..näköjään valikoimassa on myös maustamaton versio, joka myös hyvä vaihtoehto vaikka marjojen kanssa.

Tänään taasen (krhm) menin "palkitsemaan" itseni parilla karamellillä. Työkaverin kanssa naurettiin, että onhan tämä dieetti kestänyt virallisesti jo kolmatta päivää ja täällä mussutetaan namusia ´jos säkin, niin mäkin´ meiningillä :D No, mutta tsemppi palkinnot on nautittu ja nyt taas tiukahko kuri päälle. ..oikeastaan voisin antaa luvan läppästä (mutta niin ettei jää suurempaa mustelmaa :P ), ei mitään väliherkkuja. Lopussa kiitos seisoo, tässä tapauksessa tammikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti