tiistai 27. elokuuta 2013

Valikoimaa on liiaksi

Käsiä piti, mutta mites kävikään.. peilin edusta täynnä pälättäviä miehiä ketkä oli treenaavinaan. Ei siinä sitten, vaihdoin suosiolla löllöpallo-torso treeniin. Mikä kylläkin kostautui illalla, mutta ei siitä tässä sen enempää ;) Ja ihan vaan muistiinpanoksi itselle; älä yritäkkään mennä salille ennen seitsemää jos haluat treenata rauhassa!

Vielä kun oli jotenkin voimia jäljellä niin aloitin lankulla, ajaksi napsahti 1.47,4. Olisi ehkä vielä pystynyt vähän rutistamaan lisää, mutta oli pakko säästellä itseään. Lankun jälkeen siirryinkin vatsoihin, siihen se säästely jäikin. Ukot ähelsi irtopainoilla yhdessä läjässä, niin varasin sitten selkä että vatsapenkin. Tein samalla kertaa suorat, vinot että selän. Niihin latasinkin kaiken mitä irtosi ja se kostautuikin illalla..mutta ei siitä vieläkään sen enempää. Siinä meno vähän hiljeni sopivasti, niin väänsin vielä punnerrukset sekä ylätaljan. Vielä loppu jäähkät perään, niin sen päivän setti oli valmis.


Tuli tänään ruokiksella juteltua yhden vähän enemmän treenaamisesta ja ravinnosta tietävän kanssa. Vinkkasi näistä kaikista Fast tuotteista, että ovat jotakuinkin p*skaa. Hän tilaa briteistä ja jenkeistä laatukamaa halvemmalla. Kun saa nyt noi doping aineet "nautittua", niin täytyy tutustua hänen vinkkaamiin sivuihin jos niistä maalikko mitään selkeyttää saa. Itsestäni ainakin tuntuu, että hukun kaiken valikoiman alle. Yritä siinä nyt tietää mikä on hyväksi ja mikä pahaksi, tilatako tuota vai tätä :/  ..siitä tulikin mieleen, että pitäisi tilata/ostaa lisää protskupatukoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti