perjantai 16. elokuuta 2013

Ylös, ulos ja salille!

Sitä on ihan erilailla pirteä nyt kun on käynyt taas säännöllisesti salilla kolistelemassa. Kyllähän sitä väkisin väsyttää päivän päätteeksi, mutta erilailla. Pääsääntöisesti erittäin energinen olo :)

Jostain syystä tuo rahka tahtoo vaan tökkiä ja vasta ensimmäisen purnukan olen natustanut. Onneksi on raejuusto olemassa, taidan ennemmin kallistua sen puoleen jatkossakin. Treenijuoma taasen maistui jo ihan siedettävältä eilen. Hyvin pätee tuo ´kokeile uutta makua ainakin kolme kertaa ennen kuin tuomitset´ sanonta :) Tänään täytyykin käydä ostaa jääkaappi täyteen kaikkea hyvää, marjoja, omenaa ja sen sellaista, niin ei tule lipsahduksia.
 
Lankku ei eilen mennyt ihan yhtä hyvin, mutta tarpeeksi hyvin kuitenkin tämmöiselle pallerolle. Muuten aika normi ytimekäs setti takana. Vinot vatsat tykkään tehdä selkäpenkillä, mutta ongelmana on ollut ne tyynyt. Kun ne on siinä erillään toisistaan ja reisi painautuu juuri niiden väliin, niin kipeää tekee. Eilen nyrjäytin aivot ja nakkasin tyynyjen väliin tankoon laitettavan niskapehmusteen. Istui kuin hanska käteen ja se tepsi. Ens kerralla täytyykin kokeilla irtopainon kanssa, nyt kun ei tunnu enää pahalta.
 
15.8.2013
Lankku 1.16,6
Hauiskääntö
Loitontajat
Vinot vatsat
Kulmasoutu tangolla
 
Kyllä on muuten unen laatukin parantunut, uni on paljon syvempää ja tulee nähtyä unia vaikka kuinka. Siis peukku tällekin!
 
Nyt tonnikalalle ja raejuustolle, nam :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti