sunnuntai 8. syyskuuta 2013

DoggyDayCare laajentaa toimintaa

Työkaverini pyysi josko voisin vähän helpottaa hänen lauantai päivän kiireitä ja käydä liikuttamassa hänen hevostaan. Jos nyt tän kerran ;) Muita ei ollut paikalla ollenkaan, niin valtasin kentän turvallisuus mielessä; saa seinät ympärille. Lusi on kuulemma saanut kunnon ruokinnasta energiaa ja viime kerralla oli kova tyttö testaamaan. En tälläkään kertaa meinannut alkuun saada edes ravia nostettua, kun siitä selvittiin, niin sitten neuvoteltiin suunnasta. Vastapäivää ei missään nimessä olisi voinut mennä, Lusi vaan peruutteli ja heitteli päätä etenkin kun antoi pohkeita. Jätin sitten laukan nostot kokonaan pois ja neuvoteltiin kumpi se nyt oikein näyttää kaapin paikan. Kyllähän se oli Lusi joka antoi loppupeleissä periksi ;)
Sain laittaa myös iltaruoan valmiiksi. Ihan uusi juttu mulle, mutta oli niin selkeät ohjeet niin no hätä. Toivottavasti maistui :)

Nana sai toisen Cartro tuikkasunsa sunnuntaina. Lääkkeestä on selkeästi apua, ei hyppyyttele takajalkaansa vaikka ei ole saanut särkylääketty nyt ollenkaan. Ihan loistavaa!

Menen tiistaina katsomaan erästä vuokraheppasta, katsotaan onko rakkautta ensisilmäyksellä ;)

Lusi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti