keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kuntosalia ja karvaisia kavereita

Viikonloppuna tuli otettua rennosti.  Salille kyllä menin reippaana, kädet oli vielä vailla pumppausta. Siihen päälle vielä rintalihakset sekä ylätalja. Fiilis olisi voinut olla parempi, mutta tästä huolimatta tuli tehtyä ihan kunnolla. Ensi kerralla voisikin vähän kiusata aerobisella sykettä ja rääkätä jalkoja. Ruokapolitiikka on taas se mikä tuottaa tuskaa.. töissä jaksan syödä raejuuston ja tonnikalan ja kotona ei sitten jaksais syödä sitäkään. On lähinnä niin nälkä ja poikki tai muuten vaan menoa ja meninikiä ettei jaksa keretä kokkailemaan/käymään kaupassa.. tähän olisi hirveen kiva saada muutos. Ikuinen riesa - ruoka :/

Nana sai ensimmäisen Cartrophen tuikkasun sunnuntaina, toivottavasti alkaa auttamaan. Näytti vähän kipuilevan lonkkaa taas, mutta nyt ei särkylääkettä oikein voi antaa. Otetaan siis iisisti, Nanskun ehdoilla seuraavaa Cartroa odotellessa :)
Kävin eilen Kirkkonummella eräällä yksityistallilla katsomassa mikä meininki. Sieltä löytyi lv-ruuna Dani ja issikkatamma Tritla. Sielä saisi omatoimisesti maastoilla, ainakin Tritla olisi kuntokuuria ja painonpudotusta vailla..kuulemma. Heppaset oli ihan mukavia, maastot niin kauniita kuin Suomen luonto voi olla, talli lyhyen ajomatkan päässä ja hintakin sopiva. Katsotaan ja mietitään :)

Dani ja Tritla


Jotain uutta, jotain sinistä. Mukamas eksyin Horzeen ihan vaan vahingossa katselemaan kenkiä. Noh, kauhean yllättävää, että tovin haaveissa olleet denim housut lähti matkaan. Ostin myös saappaiden sijasta uudet jodhpurit sekä minichapsit. Nyt pitäisi näiden kanssa taas tovin pärjätä ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti