perjantai 4. lokakuuta 2013

MolskisPolskis

Kävin eilen uittamassa Nanskua toisen kerran. Onneksi sain kaverini mukaan, koska ei olisi tullut mitään yksin. Yritin kyllä saada Nanaa altaaseen testimielessä yksin, mutta kiemurteli pahemmin kuin edellisellä kerralla. Eli pakko oli tehdä niin, että kaveri lähetti koiran ja mä olin vastaanottamassa. Näin Nanskulla oli joku mitä kohti lähteä uimaan. Siltikin se rampilta lähtö on vielä haastavaa. Ensimmäisellä yritys kerralla Nana sai lukittua etutassunsa altaan reunalle ja takatassut rampille ja kivetty siihen. Oli naurussa kyllä pitelemistä, mutta eihän me toiselle naureta. Nappasin etutassut käteen ja ohjasin siitä veteen nenä oikeaan suuntaan, niin johan lähti etenemään.

En tiedä pitäisikö palkata kuvaaja vai mitä, mutta ei tahdo itsellä kädet riittää kuvaamiseen. Menee oma aika täysin koiran tsemppaamiseen ja houkutteluun. Vähän harmittaa kun meni ohi ensi uinti lelun kanssa, kuvan suhteen siis. Toinen oli kyllä aika liikkis. Lelun nouto meni vähän sukeltamiseksi, pelkät korvat näkyi pinnalla ja Nansku lopetti uimisen kokonaan (hyvin liivit piti pinnalla). Onneksi ei kauan ollut veden alla kuitenkaan ;) Sen jälkeen annoinkin lelun suoraan Nanalle altaan perällä ja Nansku sai siitä sitten uida lelun kanssa rampin suuntaan. Hyvin meni ja mielellään pitikin lelua suussa uinnin ajan.

Olin ostanut kaksi vesilelua joista toinen alkoi upota jossain vaiheessa, onneksi lelu oli lähellä reunaa niin sain sen pelastettua. Kotona onnistuinkin paikallistaa reiän, että hieno homma. Kyllähän se menee normi leluna jos ei muuta. Ostin uimalasta (uimalankin käyttämä) dummy-vesilelun tilalle. Toivottavasti se ei ole liian iso Nanan mieleen, pienempää ei ollut tarjolla.

Kylpytakki oli loistava, imi turkin kuivaksi lopustakin kosteudesta automatkalla. Tänään ilta meneekin sitten koiraa harjatessa. Pesin Nanan uinnin jälkeen, niin jos ei aikaisemmin lähtenyt karvaa (joo´o) niin nyt vielä enemmän. Harjausta ja venyttelyä illan ohjelmassa siis tiedossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti