perjantai 31. tammikuuta 2014

Ihanaa viikonloppua!!

Loman jälkeisestä ensimmäisestä kokonaisesta työviikosta on selvitty joten kuten. Miten parhaiten saakaan ajatukset muualle kuin vetämällä speedot päälle ja lähteä uimaan. Tai Nana ainakin :)

Meni paljon paremmin kuin viimeksi, koska mies oli mukana. Mies lähetti koiraa rampilta ja mä otin vastaan altaan reunalla. Selkeesti Nansku vaatii kovaa tsempitystä, mutta alkoi kyllä lämpenemään. Oli jopa innoissaan. Mies heitti lelun ja niin oli kova hinku noutaa, mutta kuitenkin piti yrittää josko ei olisi tarvinnut varpaita kastella. Tästä huolimatta alkoi mennä itsenäisesti veteen. Vaati kuitenkin meidät tueksi, toinen rampilla ja toinen lelun lähettyvillä. Nana ui eka mua kohti, siitä lelulle ja kun lelu oli otettu kyytiin nokka käännettiin kohti ramppia. 

Nana ui kuitenkin rauhallisesti takajalkoja hienosti käyttäen. Eli viimeksi kun ei tahtonut käyttää johtui tilanteesta...pakko. Oli niin jännää kun oli uittajaa, koirakkoa monta ja cheerleadereitäkin muutama :) Tän vuoksi ollaan nyt käyty ihan yksin ilman kavereita uimassa, saadaan vähän varmuutta ja hauskuutta mukaan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti