keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Näin lentää järkkäri ilmojen halki..

Voi apua sentään. Järkkäri tosiaan lipesi eilen otteesta ja koko hela hoito kopsahti pöydän nurkalta lattialle. Linssisuojus kimpos irti, mutta ei muuta pinnallista vauriota näyttänyt tulleen. Onneksi olin kerennyt irrottamaan piuhan kannettavan päästä ja ottanut salaman pois. 

Räpsin pari testikuvaa ja silläkin saralla näytti kaikki toimivan. Onneksi kiinni oli perus 18-55mm putki, eikä mikään noista mitä olen erikseen ostanut. Olisi varmasti tullut itku jos olisi joku niistä mennyt ns. muttereiksi. Kuulen jo nyt kuinka raha kilisee tililtä, niin olisi varmaan Visa alkanut vinkumaan armoa jo etukäteen :/ Runkonahan mulla on Canon EOS 450D. Vähässä käytössä ollut, niin en olisi vielä halukas laittamaan esim 600D runkoon ~550€ kiinni..huh pyörryttää jo ajatus. 

Ongelmat tosiaan alkoi testikuvien siirrossa. Piuha kiinni, mutta ei mitään kontaktia. Kokeilin jopa toisella piuhalla, eikä silläkään mitään toivoa. Vasta kun liikutteli rungon puoleisessa päässä olevaa liitintä, niin näytti jotenkin ottavan kontaktia eli sielä sitten joku kiva mutka tullut matkaan. Olisi ollut edes se piuha mikä olisi mennyt rikki, voisi helposti korvata uudella, mutta ei, pitihän se siinä itse rungossa olla. Mutta onneksi maailman paras Isäni pelasti jälleen. Kuvathan on muistikortilla, otetaan nyt sitten jatkossa muistikortti irti ja isketään se koneeseen. Saahan ne kuvat niinkin siirrettyä. 

Jatkossa kamera AINA keskelle pöytää, ei lähellekään reunaa!!

Vuosi 2013 loppui vähän liian jännittävissä tunnelmissa. Toivotaan siis vuodelle 2014 parempaa onnea ..vaikka olihan tässäkin nyt onnea matkassa, mutta kuitenkin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti