keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tytöt shoppailemassa

Viimeisen lomapäivän kunniaksi päätin, että lähdetään shoppailemaan tyttöjen kesken. Ekaksi suunnattiin Selloon, kävin vaihtamassa loput valuutat ja samalla käännyttiin Faunattaressa. Mikä oli ensimmäisen kerran pettymys, ei ollut järin upea valikoima mitään eikä asiakaspalvelijoiksi kutsuttavia ihmisiä kiinnostanut meidän läsnäolo eli paikan vaihto. Moni oli kyllä iloinen nähdessään koiran kauppakeskuksessa, etenkin teinitytöistä koostuvista laumoista kuului ihquntaa ja perus hymyjä saatiin aikuisimmiltakin immeisiltä. 

Seuraavaksi suunnattiin Isoon Omenaan. Piipahdettiin Espritissä kun olin viime kerralla unohtanut kantiskortin kotiin ja halusin pisteet ostoksista. Espritillä on se hyvä, että on puoli vuotta aikaa käydä kuittaamassa pisteet. Myyjä oli eläinimmeisiä ja totesikin vaan, että täällä voisi käydä enemmänkin koiria :) Turistiin siinä hetki ja tulikin puheeksi eläinkaupat. En tiennyt, että Omenassa on nykyään kaksi eläinkauppaa. Espritin myyjä suositteli Megaeläintä ja sinnehän me suunnattiin. Hyvän asiakaspalvelun lisäksi löydettiin hieno ja lämmin takki. Kaupanpäälliseksi Nana sai maistiaiseksi kuivattua lampaan sutia. Ai että kun neidin ilme kirkastu samantien :) Tosiaan takkia sovitettaessa huomasin hilse läntin oik lonkan kohdalla, tod näk stressi reaktio. 

Ajattelin vielä kotimatkalla pysähtyä Suomenojan Mustissa ja Mirrissä. On bonusrahoja käyttämättä sekä se on Nanskulle tuttu paikka. Ostin uuden aktivointilelusen ja possunkorvansuikaleita. Myyjä antoi muutaman pikku raksunkin toiselle. Siitä äkkiä kotiin maistelemaan uusia herkkuja ja uloskin oli pakko lähteä testaamaan uutta takkia..nyt palelee näköjään varpaat pienellä toisella. Tämä hoidettava seuraavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti