tiistai 21. tammikuuta 2014

Uimakausi on avattu

Maanantaisin voi tehdä jotain kivaakin välillä, esimerkiksi lähteä koiran kanssa uimaan tauon jälkeen. En tiedä oliko Nansku samaa mieltä asiasta, mutta se kellä on peukalot päättää..eli oli kivaa :D Ostin samantien 5 x sarjakortin, niin pääsee uimamaisteri taas vauhtiin. Kyllä oli vähän nihkee alku, eikä mitenkään olisi uiminen taas kiinnostanut. Vielä lisähaastetta toi se, että olin yksin lykkimässä koiraa altaaseen. Mutta onneksi selvittiin kunnialla ja Nana oli oikein reipas uimari. Ja nyt kun pitää olla tosi tarkkana Nanan lihaksistosta ja kylmettymisestä, niin tähtäsin koiraa föönillä varmaan 20 minuutin ajan eikä siltikään täys kuivaksi tuota karvaa saa. Onneksi on Wellness&Spa-kylpytakki minkä heittää niskaan, se imee hyvin kosteutta turkista pois.

Tuli tilattua Back on Track -loimi Nanalle lämmittämään lihaksia, voisi toimia hyvin myös uinti keikkojen kaverina. Tää menee taas katergoriaan "mitä sitä ei koiran hyväksi", vähän kun ovat nuo BoT tuotteet arvokkaita.. katsellaan kuhan sen saan, että istuuko edes.

Helsingin koirauimalassahan myydään mm. MUSH B.A.R.F. tuotteita. Ostin kokeilun vuoksi MUSH B.A.R.F. Basic kategoriasta kasvissose pötkön. Näytti sekin maistuvan ihan hyvin. En joka päivä meinaa sitä antaa, mutta vaihtelua makunystyröille kuitenkin.


Ja voi argh tähän samaan hengenvetoon!!! Huomasin Iltasanomien sivuilla artikkelin, TÄSTÄ. Silmiin pisti viimeisen koiran kohdalla mainittu haaste. Ai, että jos koira on rodultaan Amerikanpitbullterrieri, niin se on automaattisesti koiratappelutaustainen ja täten aggressiivinen. Huh huh mitä potaskaa. Tottakai koira joka on ollut koiratappeluissa saattaa olla aggressiivinen. Mutta tuskin saman rodun edustajat, joita on pennusta asti kohdeltu kuin koiraa tulee kohdella, on aggressiivisia vain siksi, että ovat tiettyä rotua. Kyllä ne suurimmat ongelmat johtuu hihnan toisesta päästä, ei siitä minkä rotuinen koira on. Järkyttävää yleistämistä toimittajalta! -goosfrabaaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti