torstai 6. helmikuuta 2014

Atshii!

Eilen illalla iski mieletön väsymys ja vähän oli kurkussa outoa kutinaa. Tänään valkeni kyllä turhankin selkeästi mistä kyse. Aamupäivän jaksoi töissä pakertaa, mutta sitten tuli totaali stoppi. Olo oli ihan karsea. Vilun väreitä, pärskintää, huonoa oloa, päänsärkyä. Työviikko taisi olla siinä, äkkiä lepäämään, että ei mene pahemmaksi. Tulen olemaan suosiolla perjantainakin vuoteen oma. Ei ne työt häviä sieltä mihinkään, työt ei tekemällä lopu ja muut kootut perustelut sille, että jokaisen pitäisi muistaa jäädä ajoissa lepäämään kotiin eikä leikkiä sissiä tartuttaen kaikki muutkin samalla.

 Karseesta olosta huolimatta yhtä en vaihda - tärkeysjärjestystä. Nanskulla oli varattuna 3. akupunktio aika, soitin ell ja kysyin olisiko hälle päässyt aikaisemmin..ennen kuin rojahdan sohvan pohjalle. Onni onnettomuudessa, saatiin aika 1,5 tuntia aikaisemmin kuin alunperin piti olla. Joku oli kuulemma perunut aikansa. Toivottavasti myös ell hyötyi tästä ajanvaihdosta.
Lonkkien tilanne oli jo rauhallisempi, mutta kuitenkin arkuutta ilmeni lanne-ristiluualueella. Nana näytti jo hitusen rentoutuvan hoidon aikana, mutta kyllä mä olin se ketä pilkki huoneessa. Ell nauro, että veikkasikin näin ;) Laserhoitoa odotellessa Nana piiloutui penkin alle, meinasko oikeasti ettei sieltä löydetä. Finnoontien klinikalla on tehokkaampi laser kuin Mankkaalla, oli aika hi-tech laite. Nana löi vetoa, että sekin pistää ja oli vähän sen oloinen, että ´Mitä sä teet, voitko lopettaa?!´ Mutta hyvin se kuitenkin meni.
Oltiin reippaina lähetty kävellen klinikalle, mutta soitin miehelle, että nappaisi meidät kyytiin kotimatkalla. Olin ite niin väsynyt ja poikki. Onneksi aikataulut meni nappiin, olin just tiskillä maksamassa kun ritari saapui vaalean sinisellä ratsulla pelastamaan. Äkkiä kotiin James!!

Mä niin tiedän, että ne namit on tuolla!!

Piilossa odottamassa laserhoitoa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti