perjantai 28. helmikuuta 2014

Kultahippusia

Käytiin eilen jälleen akupunktiossa. Nana oli kipuillut melkein viikon, että oli jo aikakin ja sen lisäksi Nana oli onnistunut venäyttämään ittensä liukastelemalla pari kertaa jäisellä polulla. Nyt valitettavasti papereihin pamahti sana krooninen kipu. Ei hyvä saatika kiva. Nuori koira ja krooninen kipu ei sovi yhtään samaan lauseeseen. Koska Rimadyl ei ole paras mahdollisen särkylääke kroonisissa tapauksissa, niin nyt kokeillaan Gabapentiinia. Viikon saa pienennettyä Rimadyl annosta rinnalla, mutta sitten kokeillaan josko pärjäisi pelkällä Gaballa. Jos hyvin käy, niin seuraava akupunktio "vasta" neljän viikon päästä. 

Juteltiin myös kultahippuimplanttien laitosta akupunktio pisteisiin tehostamaan akupunktion vaikutusta tai pidentämään vaikutusta vai miten se meni :) En tosiaan ollut kuullut moisesta hoitomuodosta ennen, mutta ei kuulemma kuitenkaan ole uusi juttu koiramaailmassa. Hinta-arvio oli mojova, mutta onneksi on vakuutus joka korvaa! Sitä on ehdottomasti kokeiltava, on kuulemma auttanut monia koiria, jopa ell oma koira oli saanut apua hippusista. 

Ennen kultahippusia tähystetään Nanskun röörit ja keuhkoista otetaan huuhdenäyte. Kakominen sen kun jatkuu, niin nyt täytyy kyllä kurkata pintaa syvemmälle. Sitä muuten kehittelee pienessä päässä kauhutarinoita. Parempi kaivaa faktat pöydälle ..niin sanotusti. Viikon päästä otetaan uudet rtg-kuvat keuhkoista ja sen jälkeen sitten tarkempiin tutkimuksiin.

Kaikesta huolimatta toinen jaksaa olla ilopilleri <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti