lauantai 15. helmikuuta 2014

Uusi on kaunista

Keittiö tuntuu tyhjältä ja (kerrankin) isolta. 

Laitettiin keittiönpöytä ja tuolit "myyntiin" Annetaan-palstalle ja parissa tunnissa tulikin yli 10 yhteydenottoa ja aamulla vielä yksi. Onnellinen ketä sitten pöydän ja tuolit sai, tulikin jo heti illalla ne hakemaan. Oltiin sitten ite ilman hetken aikaa. Pääasia, että saivat uuden elämän. Hyvässä kunnossa kuitenkin, niin esim. jollekin nuorelle ensimmäiseen kotiin juuri passelit. Hyvään käyttöön oli kuulemma menossa.. tiedä sitten tarkemmin ;)

Meidän ei auttanut kuin lähteä etsimään itselle uusia kalusteita. Oltiin muutaman kaupan kotisivuilta katsottu yhtä mallia, olivat suht identisiä. Kummassakin paikassa samanlainen tarjous ja samaan hintaan. Harmittaa ettei tuohon isompaa mahdu, mutta kyllähän neljän jakkaran malli riittää meille hyvin. Tällä kertaan ostoskärryyn nakattiin Sotkasta pähkinän värinen pöytä, tuoleissa "nahkainen" musta päällinen. Tässä ei jatkopalaa pöydälle ole, mutta ei sitä ole nyt viime aikoina hirveästi tarvinnutkaan.

Edelliset kalusteet palveli meitä liki 10 vuotta, haaste on nyt heitetty uusille kalusteille :)
Ja jottei elämä menisi liian tylsäksi, niin pamahti pakastin. Pakastin vilkutti jo ennen kuin lähdimme ruokapöytä ostoksille ja vilkutti edelleen kun tulimme takaisin. Imuroin jääkaapin alta ja takaa kaikki paikat mitä vaan ohjekirjasta löysin, mutta illalla pakastin vilkutti jo punaista. Onneksi tässä vaiheessa pakasteet oli jo saatu turvaan kälyn pakastimeen kivenheiton päähän.  Kyllä näiden kodinkoneiden kanssa meinaa itku tulla. Jos olisi pakko, niin mieluummin rahat olisin laittanut kiinni uuteen hellaan, mutta ei sitten. Pentukin olisi ollut kiva, mutta ei sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti