perjantai 14. maaliskuuta 2014

Äkkilähtö tallille

Olin niin eilen päättänyt, että ollaan vaan ja pestään vaikka pyykkiä. Sain iltapäivällä Siron omistajalta viestiä, että hän on kipeänä. Alunperin meidän piti nähdä tallilla tänään, mutta ei uskonut olevansa siinä kunnossa, että pääsee paikalle ja sanoikin, että heppa on sielä vapaana taukopäivä takana. Eli virtaa saattaa olla mukavasti kerrytetynä, mutta voin mennä jos haluan. 

Lähdin töistä melkein siltä istumalta, vielä kun pystyin edellisen päivän jumpalta liikkumaan. Siro oli muuttanut upean arabialaisen kanssa samaan "kämppään" viime käynnin jälkeen. Todella upea kämppis *kade*. Kerkesinkin hyvin hevostelemaan valoisaan aikaan. Siro oli alussa yllättävän rauhallinen, mutta jo lähti kun alettiin laukkailemaan. Siinä vaiheessa etsittiinkin sitä jarrua. Kun se löytyi, niin ei ollut hätää. Lisähaastetta toi omat kipeät lihakset. Varmasti oli kaameeta katsottavaa, mutta kyydissä pysyttiin ja heppanenkin sai liikuntaa :)

Vaikka välillä tuntuu, että olispa oma ponyhevonen ihana, niin kyllä näin vuokratessakin pääsee maistamaan hevostelun arkea ja vielä ilman konkurssia. On myös huomattavasti joustavampaa ja ei niin sitovaa. Kerkeää käydä jumpissa ja hööspäillä omankin koiran kanssa jotain jne jne :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti