tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kumiankkaa uittamassa

Nansku on taas vähän enemmän antanut merkkejä särystä. Päätettiin siis lähteä uimaan, että nivelet saa turvallisesti, mutta tehokkaasti liikuntaa. Käytiin siis uittamassa pinkkiä kumiankkaa ;) 

Nana oli tänään ihan huippu super hieno. Vaikka allas ei iso ole, niin Nansku on sinut, jos kohde eli ihminen lelun kanssa, on odottamassa altaan puolen välin hujakoilla. Nansku into piukeena pyrki altaaseen ihan itse kerta toisen jälkeen. Joko pidin lelua kädessä tai ihan vaan kättä vedessä niin, että lelu lillui lähettyvillä. Nanasta tämä tyyli oli bueno.

Uintien jälkeen kun oltiin käyty suihkussa ja saatu kuivateltua, niin neiti oli sitä mieltä, että jotain herkkuja pitäisi vielä saada niin kylpyläreissu saa pisteitä 10+ ja papukaija-merkin. Pakkohan se oli kaivaa kuvetta sen verran, että toinen sai herkkutikku namin :)


Tuli tilattua Kulkukoira.com:sta puskurinsuoja. Lähinnä ajatuksena seuraava auto, mutta menee se aika passelisti nykyiseenkin. Eipähän likaannu housut ja estetään nyt vähän puskurin naarmuuntumista (vaikka ei se ole ongelma ollutkaan). Taka-ajatuksena tosiaan josko saisi farmarin ja koirille veräjän taakse. Koirat voisivat astua turvallisesti puskurin päälle ilman, että tassut ihan heti lipeää ja puskuri naarmuuntuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti