tiistai 11. maaliskuuta 2014

Raksu vs. raksu vs. raksu

Nana on pääpainotteisesti aina syönyt ihan raksuja. Pitkään ollaan menty Trovetin VPD:llä, mutta painonhallinta ongelmien vuoksi oli pakko vaihtaa johonkin toiseen merkkiin. Sterkattu narttu jolla nivelrikko ei ole maailman paras yhdistelmä. Nana on saanut treeninamina RC Sterilised raksua, joten oli aika kivutonta vaihtaa ihan ruoaksi ko nappula. Kiitos RC Nansku on kuitenkin saanut lisää painoa, koska pussin kyljessä oleva ohjeistus on reippaasti yläkanttiin..terve vaan. 

Siirryttiin vähän pienempään ruokamäärään, mutta aloin silti vähän katsomaan ja tiedustelemaan olisiko jotain muuta ruokaa mikä voisi meidän tapauksessa sopia paremmin. Mietin RC Light, mutta meille kehuttiin Brit Care Light Turkey&Rice -raksua. Oli vähä rasvaista, mutta lihaisaa ja on maistunut kuulemma vähän nirsommallekin syöjälle. No Nanahan sylkäs heti ensimmäisen maistiaisen ulos aika happaman näköisenä ja milloin raksua löyty lattialta ja milloin matolta. BC ei selkeästi ollut Nanskun makuun. Onneksi noissa on makutakuu, että eikun kuitin kanssa takaisin kauppaan ja palautus. Kyllähän me kaikki 10 raksua maisteltiinkin siitä pussukasta.

Seuraavaksi meille kehuttiin Pure natural Light Turkey merkki/mallia. Myyjällä oli omakohtaista kokemusta näistä, niin mikä jottei, kokeillaan seuraavaksi noita. Ensimmäiset mastiaiset maistuikin hyvin, ehkä tätä pussukkaa ei tarvitse palauttaa.  Nyt etsitään vaan oikea annostus koko ja toki rinnalla pidetään M.U.S.H. :n tuotteet. Kuhan nyt saadaan painoa alaspäin, niin katsellaan taas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti