tiistai 22. huhtikuuta 2014

Munarikasta Pääsiäistä!

Pääsiäinen meni rauhallisesti herkuista ja säästä nauttien. On kyllä aivan mielettömän upeat ilmat ollut nyt monta päivää. Joku kyllä uhkaili viilenevää ilmaa, mutta pidetään pääsiäisen lämpö mielessä, niin ei lannistuta :)

Nansku alkaa olemaan jo parempi, niin pystyy miettimään omiakin menoja. Olin sopinut ensimmäiset treenit PT:n kanssa lauantaille ja olihan menoa. Oltiin kyllä juteltu aikaisemmin, mutta paljasti treenien jälkeen, että yleensä vetää tuon tyyppistä treeniä niille keiden kanssa on jo jonkun aikaan treenaillut. Ihan kiva :D Päätti kuulemma vaan vähän testata mua ja en kyllä tällä kertaa läpäissyt testiä. Oli aika sykettä nostattavaa ja mähän en ihan just kestä semmoista ja jossain vaiheessa tulikin todella huono olo ja PT sanoikin, että valahdin ihan valkoiseksi. Olisin vielä ollut ihan valmis lihaspuolta pusertaa hengähdystauon jälkeen, mutta koska olo olisi varmasti mennyt yhtä pahaksi ilman kunnon taukoa, niin lopetettiin siihen. Pienet venyttelyt ja katsoimme miltä klossien pitäisi näyttää. Aika hyvin ajatus pätki, kotona suihkun ja ruoan jälkeen alkoi pikku hiljaa olemaan jo olokin parempi. Oli kyllä pohkeista pakaralihaksiin paikat niin kipeänä pari päivää. Hyvin saatiin siis keskeytyksestä huolimatta treenattua.

Viikon päästä on seuraavat treenit. Täytyy yrittää pitää huoli nyt ruokapuolesta sekä levosta. Viime treenien alla oli tosiaan tosi poikkeava viikko Nanskun voinnin takia, mikä varmasti heijastu ihan suoraan.

Pieni ´Sneak peek´ -kuva meidän tulevasta hauvavauvasta. Kuvassa toinen on 5,5 viikkoinen. Lisää myöhemmin ;)
Kuva Sirpa Saari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti