sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Jää on murrettu

Tytöt on leikkinyt loppuviikkoa kohden enemmän ja enemmän, jäätä on murrettu ensisijaisesti ulkona. Nyt kun Nanakin on sulaa vahaa, leikki on siirtynyt sisätilohin. Mikä on tietysti ilman mattoja ei niin hyvä idea. Jos on ihan pakko, niin ollaan yritetty vähän toppuutella tai houkutella makuualustalle. Ehkä hyvä alusta asti pitää linja, että sisällä ollaan iisisti ja ulkona voi sitten vähän irrotella enemmän  ettei vaan jaloille/lonkille käy mitään kummallakaan :)
Parina viimeisenä yönä on Isla herännyt vähän ennen kolmea ja seuraavan kerran viideltä. Ollaan käyty ihan ulkona pissalla ja takasin nätisti nukkumaan. Viiden ulkoilun jälkeen ollaan leikitty vähän, mutta nopeasti se uni kuitenkin taas on tullut. Huomenna onkin paluu arkeen, saa nähdä miten töihin lähtö aamulla luonnistuu. Nansku pentuna protestoi vähän enemmän, mutta jaksaisin uskoa, että Islan kanssa menee mukavammin. On nimittäin lomaviikon aikana nukkunut päikkäreitä joka päivä ylhäällä hälle varatussa tilassa. Yleensä on ilmoittanut kun on herännyt, mutta hiljenee heti sen jälkeen odottamaan. Esimerkiksi tänään aikaisemmin ei taas kuulunut mitään. Ihan nätisti odotti noukkijaa...tosin oli pissat tehnyt odotellessa, niin mihinkään ollut kiire ;) 

On muutenkin ollut hyvä, että toinen on nukkunut päikkäreitä ylhäällä omassa rauhassa. Kuitenkin vaihtaa välillä paikkaa eikä niin häiriinny meidän liikkumisista. Etenkin alussa oltiin kiikuttamassa sitä ihan joka välissä ulos, niin toinen oli ihan ihmeissään. ´Hei tyypit mä nukun vielä, en mä ulos halua´ :D
Viikossa on erinäisten ulkoa löytyvien "kivojen" juttujen maistelu vähentynyt. Vieläkin tottakai pitää olla silmä tarkkana. Vielä tykkää kannella kepukoita, käpyjä, roskat ja myös lehdet ja heinät kiinnostaa etenkin jos iskee pentu-adhd kohtaus. Yleensä kyllä siinä vaiheessa unohtuu se tarpeiden teko ja pakko tulla rauhoittumaan sisälle ja yrittää hetken päästä uudestaan. Toistaiseksi toiminut hyvin tämä kikkaskonsti :)

Leikattiin myös kynnet tänä viikonloppuna ensimmäisen kerran. Mies piti Islaa sylissä ja mä leikkasin kynnet. Hoidettiin eka etutassut ja myöhemmin illalla takatassut. Ei varsinaisesti ollut mitään Islan suosikki puuhaa, mutta ei auttanut itkut eikä ärinät :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti