perjantai 9. toukokuuta 2014

Nakkia taskuun

Meillä on ulkona etuovelle mentäessä pari rappusta, jotka Isla on oppinut hienosti kipuamaan ylös. Kun lähdetään ulos, niin samat raput pitää kivuta alas.. se onkin vähän jännempi homma ja toistaiseksi joudutaan nostamaan toinen alas ;) Koska asutaan kahdessa kerroksessa, on myös asunnossa rappuset, joiden kanssa saa olla nyt tosi tarkkana. Isla kun on ihan innoissaan juoksemassa Nanskun perässä vaikka yläkertaan. Onneksi on kompostikehikkoa jolla ollaan saatu estettyä pääsy rappusiin, äkkiä pienelle pennulle sattuu jotain jos muksahtaa alas. Puiset lapsiportit on rappusten ylä- että alapäässä, mutta väliköt on liian isot shelttipennulle. Nanakin pentuna sujahti ongelmitta niistä läpi, onneksi ei sattunut mitään.

Kokeilin tänään myös vähän päästää Islaa ulkona "vapaalle" jalalle. On viikossa selkeästi tiedostanut ketä me ollaan ja on kovasti Nanskun perään. Hihnaa en ottanut irti, vaan se sai lepattaa perässä. Isla juoksi innoissaan Nanskun perässä ja yritti saada sitä leikkimään. Nana oli lähinnä käpy leikeistä kiinnostunut eli mä heittelin Nanalle käpyä ja tyypit kirmaili peräkanaa ees taas. Kunnon irroittelu teki hyvää ja kummatkin koirat tällä hetkellä nukkuu tyytyväisinä. 

Isla oli niin leikin tiimellyksessä, että varsinainen luoksetulo oli vauhdilla ohi suoraan Nanan luokse :D Hirveät kehut sai aina, jos vähänkään tuli mun luokse tai edes sinne päin. Täytyy pilkkoa pikku nakkimakkaroita mukaan, niin päästään pikkuhiljaa treenaamaan luoksetuloa ja kontaktia ylipäätänsä :)


ÖlliKöllit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti