lauantai 10. toukokuuta 2014

Öljyä koneistukseen

Saan onnekseni kaverin kautta vähän edukkaampaan hintaan öljyjä. Isla sai oman Nutrolin pönikkänsä eilen, että ei kun Nutraamaan. Kaveri toi myös tuliaisina ihanan pinkin lelun, kyllä nyt kelpaa :) 
Harmittaa vieläkin, että ei Nanskulle alettu antamaan öljyä heti pennusta. Eihän silloin vielä ollut lonkkien tilanne tiedossa ja kaikki oli niin uutta ensimmäisen pennun kanssa, että meni monta asiaa vähän ohi. Olisiko jo pennusta lähtien annettu öljy auttanut yhtään sen enempää ei tiedä, mutta pääasia on, että Nansku pärjää nivelrikkonsa kanssa :)

Oon jo miettinyt myös korvien liimaamista. Tyylejä ja tapoja tuntuu olevan sen verran monta, että ei oikein tiedä parasta tapaa. Kasvattajan kanssa oli puhetta ihan liimasta ja tuubin olenkin ostanut... silti mietin muitakin tapoja. Teippilaastaria, Glyserolia? Voi apua sanon minä /o\ Onneksi tässä ei vielä hätä paniikkia ole, mutta pakko nyt miettiä ja tehdä se päätös ennen kuin korville tapahtuu jotain mistä ei välttis näyttelytuomarit tykkää ;) Todennäköisesti kuitenkin lähdetään ihan liimalla kasvattajan ohjeiden mukaisesti liikenteeseen *peukku*

Tarkistettiin myös Islan paino keittiövaa´alla, mikä on ehkä vähän tarkempi. Kyllähän se heitteli kovasti, koska Isla ei juuri paikoillaan tahtonut kipossa pysyä, mutta 2.5 kg tai 2.6 kg oli about sinne päin eli keskiviikkona saatu 2 kg oli ehkä vähän alakanttiin. Toivotaan, että saadaan tarkempaa lukemaa niin painon kuin säkämitan kanssa 3 kk kohdalla. Ehkä sitä malttia on vähän enemmän isommalla tytöllä ;)


Joko on ruoka-aika?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti