maanantai 5. toukokuuta 2014

Päivä toinen ja vähän kolmattakin

Toinenkin ja kolmaskin yö meni hienosti. Ei itkuja saatika pissoja. Ollaan yritetty muistella miten meni Nanskun kanssa ja minkälainen Nana oli pentuna, niin miten voikaan muistaa näin huonosti :/ Nuppua Nansku kyllä kiusasi urakalla eikä pystynyt pidättää koko yötä. Nämä nyt ainakin erona.

Ulkoilulenkeillä on tavattu monta jännää ja ihanaa asiaa. Rännistä tippuva vesi ja polkupyörän lokasuoja, joka on asianmukaisesti jätetty maatumaan luontoon. Käydään yhdessä katsomassa kaikki jännät asiat. Islasta tulee vielä super rohkea, uteliaisuus vie aina voiton ja toistaiseksi pelkkiä hyviä kokemuksia tullut. Lentävät linnut, bussit ja muut ohikulkijat on pällistelty tarkkaan ja ihmiset pitäisi kaikki käydä nuuskuttelemassa. 

Saatiin myös ensikosketus lapsiin. Muutama pihan lapsista kysyi saako tulla silittämään ja shelttimäisesti vähän eka haisteltiin matkanpäästä, mutta antoi hetken päästä silittää ja parkkeerasi yhden tytön jalkoihin :) Siinä oltiin ja leikittiin kepukalla lasten kanssa. Jossain vaiheessa tuli pihoilla asuva noin 9 viikkoinen ärrierin pentu moikkamaan. Oon pennun nähnyt aikaisemminkin, mutta vielä ei oltu Islan kanssa keretty törmäilemään. Islahan samantien unohti kaikki lapset ympärillä ja keskittyi vain toiseen pentuun. Isla olisi niin paljon halunnut leikkiä, mutta toinen pentu olikin vähän arempi eikä halunnut tehdä lähempää tuttavuutta ainakaan tuolla kertaa. Ehkä ensi kerralla :)

Nansku on lämmennyt toistaiseksi hitaasti. Maha on sillä myös ollut vähän sekaisin. Koskaan ennen Nansku ei ole mahalla reagoinut mihinkään, niin mietityttää, mutta silti uskotaan johtuvan pennun tulosta. Katsellaan nyt rauhassa ja hoidetaan Canikur/Tehobakt coctaililla massua. Enemmissä määrin Nana on kyllä käynyt häntä heiluen Islaa haistelemassa. Sen puolen uskon, että kyllä se tästä :)

Nyt on todistettavasti punkitkin laskeutunut Espooseen. Nanan poskikarvoista löydettiin yksi pirulainen, onneksi ei ollut kiinni, mutta tarkkana saa taas olla. Nanalle äkkiä pantaa kaulaan ja sukimista lenkkien jälkeen. Vähän jännitellään miten mahdolliset punkit näkee Islasta kun väri on jotain aivan muuta kuin vaaleaa.. Täytyy toivoa, että mustat punkit luulee mustaa koiraa punkiksi ja jättäisi rauhaan :D

Käytiin myös autossa ihan vaan istumassa, niin että koppa oli mukana ja koira kopassa. Eli sama asetelma kun tulomatkalla, mutta auto ei vaan liikkunut mihinkään. Isla ollut milläänsä asiasta, alkoi vaan natustelemaan pyyhettä. Suurempaa traumaa ei näyttäisi muuttomatkasta jääneen. Seuraava ajomatka tehdään miehen veljelle joka asuu lähellä, hyvä mini roadtrip tiedossa :)

Ollaan myös aloitettu yksinolo treenit. Isla nukahtaa milloin minnekin, niin ollaan viety se silloin tällöin ylös jatkamaan unia. Ollaan aidattu yksi huone sille käyttöön. Suojellaan pentua ja sähköjohtoja toisiltaan näin aluksi :) Vaikka Isla heräsi jossain vaiheessa, niin pällisteli ja alkoi maistelemaan Ikea-hiirtä sen suurempaa itkua. Ei häiriintynyt vaikka Nansku käveli useamman kerran ohi aidan toisella puolella. Olin siis nurkan takana piilossa, niin ettei (mun mielestä) Isla huomannut mua ollenkaan. Vasta kun alettiin puhumaan miehen kanssa, niin Isla tuli istumaan ja pällistelemään aitauksen viereen. Eli sekin näyttäisi toistaiseksi menevän mukavasti.


Hilmuinen käpy monsteli


Kumpi nukahtaa eka, tiukka tuijotuskilpailu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti