torstai 12. kesäkuuta 2014

Näyttelytreeniä

Etelä-Suomen Sheltit oli järkännyt näyttely/käsittelytreenit Puolarmaarissa eilen. Olisko meitä ollut 5-10 koirakkoa paikalla. Islan mielestä ihanin oli vain pari viikkoa vanhempi Mysli tyttö joka asustaa Nappulavaarassa. Pennut on pentuja, näillä oli ihan omat leikit keskenään eikä vanhemmat yksilöt juuri kiinnostanut :)

Treenit oli ehkä vähän myöhään, mutta siitäkin huolimatta ei annettu ip ruokaa eli Islalle tuli pidempi paasto ennen autoilua. Matka ei ollut pitkä, mutta ei se ollut rokotus keikallakaan ;) Mies tutki herkkupussukkaa Islan kanssa tiiviisti koko matkan ja perillä sainkin läpimäräksi nuollun herkkupussin käteen :D Eli takapenkillä oli matka sujunut hyvin, ei kitinää, ei kuolaamista, ei oksentelua. Oltiin jo päätetty aikaisemmin, että toinen ajaa auton kotiin ja toinen kävelee Islan kanssa. Massu kuitenkin täynnä herkkuja, niin missään nimessä tässä vaiheessa oteta riskiä, että hyvä autokokemus menee hukkaan. 

Itse treeneissä käytiin kevyesti läpi näyttelyn kulkua. Oltiin pöydällä ja pyörittiin kuin näyttelyissä konsanaan. Islan kanssa ei olla treenattu vielä yhtään mitään seuraamisia missään mielessä, niin oli yhtä pomppimista ja leikkimistä :D Pääasia, että saatiin mukava ja hyvä kokemus.

Miehellä menikin puolen tunnin jälkeen hermot mun yskimisen kanssa ja lähti apteekkiin ostamaan yskänlääkettä. Eli se kumpi kävelee pennun kanssa kotiin oli arvottu ;) Ääni lähti kyllä jo ennen treenejä, joten tänään jäinkin suosiolla lepäämään kotiin. Nyt vaan yskänlääkettä ja lepoa. Huomenna uusi yritys.

Tänään aamulenkin jälkeen kävi erittäin haisevasti selville, että nyt on Islalla maha vähän sekaisin. En lähde nyt tähän analysoimaan sen tarkemmin, mutta en ole vielä kovin huolissani, kun muuten näyttää olevan pirtsakka. Mies kävi vielä ennen töihin lähtöä ulkona sen kanssa ja sen jälkeen onkin vaan nukkunut eli normi koiran arkea ;) Varmistin vielä klinikalta, että on ok antaa pennulle Canikuria.  Ihan varmuudeksi suoliston tueksi hyvä antaa jotain. Vaikuttaisi, että kuitenkin vähän ehkä jännitti eilen vaikka ei hirveästi ulospäin sitä näyttänyt. Jännä maha menee varmasti ohi kun vaan järkätään itsemme treeneihin ja tilanteisiin jossa on vähän enemmän ötököitä.  Toinen kuitenkin on niin reipas yksilö.

Osaan seistä jo näääiiin hienosti


Sisson kanssa on kiva öllikölliä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti