keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Ruusukkeiden metsästykseen(kö)

Tuli sitten ilmoitettua Isla Shelttien Erikoisnäyttelyyn Tampereelle. Lähinnä katselin ensi vuoden näyttelyjä ja mietiskelin siinä noiden eri luokkien eroja, minkä ikäisenä voi osallistua mihinkin luokkaan etc. Kysyinkin apuja ja yht´äkkiä huomasin olevani menossa Erkkariin kimppakyydillä :D  

Onni on saada tueksi rautainen ammattilainen, tuskin olisin yksin lähtenyt ihan vielä. Ensimmäinen ja mielenkiintoinen haaste on änkeä kolme koiraa mun autoon ;) En farmaria omista (vielä) ja takakontti ei paljoa anteeksi anna tai lähinnä luukun kiinni saaminen on se haaste. Isla tulee matkustamaan takapenkillä laina muoviboxsissa kuten tähänkin asti. Pojat pitäisi mahduttaa takakonttiin kahden häkin kera.

Meiltä löytyy Savicin autohäkki, kaksi kevythäkkiä, perus muoviboxikin löytyy. Vaihtoehtoja kyllä löytyy ja toki pojilla on omatkin häkit vielä päälle. Savicin kanssa on ongelmana takakontin kynnys. Istuu konttiin juuri sopivasti viiston seinän ansiosta, mutta ovea ei saa auki. Ihan pieni ongelma ;)  Ainakin toinen kevythäkki on liian korkea eikä koko luukkua saa kiinni. Toivottavasti yksi malli pienempi istuu. Täytyy testailla lähempänä mitkä saadaan ängettyä ja miten päin.

Sitä odotellessa treenaillaan ja panikoidaan *Iiiiik*


Nukkua voi monella eri tyylillä


Oon köhinyt ja niiskutellut nyt melkein kaksi viikkoa. Viime viikolla ääni katosi kokonaan ja sairastinkin pari päivää kiltisti kotona. Maanantaina menin kyllä töihin, mutta iltapäivästä sain pahan yskän puuskan. Henki ei kulkenut, pää punaisena hiki valuen yritti selvitä tilanteesta kunnialla. Kunnia päättyi siihen kun raahauduin vessaan "piiloon", kukaan ei nähnyt, mutta kuuli edelleen kyllä.  

Työkaverit ihanat oli tosiaan jo sitä mieltä, että selviänkö ollenkaan. No minkä pahan tappaisi, ei siinä mennyt kuin puolisen tuntia kun olin taas pelissä mukana. Kello oli tosin jo sen verran, että päätin lähteä kotiin. Varasin kyllä seuraavalle aamulle heti ajan lääkäriin. Tauti kestänyt jo sen verran kauan, että paree hakea tujut dropit apuun. Sainkin kaksi resepti yskänlääkettä, toinen ehta kolmiolääke. Onneksi ei ole suurempia Juhannus suunnitelmia ;) Mutta joku virusperäinen tauti kyseessä, eli ei oikein auta kuin kärsiä. Pari päivää sain saikkua, mutta huomenna taas töihin yrittämään. Onneksi sitten onkin pidennetty vloppu tiedossa, niin jaksaa jaksaa.

Kotihoidon eväät


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti