torstai 10. heinäkuuta 2014

Huisin kennelpäivä

6.7. oli Islan kasvattajan järjestämä kennelpäivä. Treffattiin (kuulemma) 30 koiran ja 42 ihmisen kanssa kasvattajan luona. Väkeä oli kuin pipoa ja menoa riitti.

Palataan kuitenkin toviksi aamuun. Annoin Islalle aamulla normaalisti aamupalan ja 2 tuntia ennen lähtöä matkapahoinvointilääkkeen, mutta hetken päästä kaikki tuli ylös. Ohjelappusssa sanottiin, että aivan tyhjään mahaan annettuna lääke saattaa vaikuttaa näin, mutta Islalla ei ollut tyhjä maha ei todellakaan. Ei tiedetty tuliko pillerit kummatkin ulos vai ei, mutta näillä eväillä lähdettiin matkaan.

Jojo kuolaa alkoi erittymään hitaasti, mutta varmasti. Muuten Isla ei haukkunut/valittanut matkalla, kovaa kuolaamista vain. Koko rinnus ja etujalat oli märkänä kun perille päästiin. Koska ei onneksemme ollut kuitenkaan oksennusta tullut, niin kuivaus vain talouspaperiin ja eikun moikkaamaan kavereita. Kävikin ilmi ettei Isla ollut ainoa märkä rinnuksinen, sisaruksia oli myös samassa wet lookissa paikalla ;) Kaikki pennut oli paikalla yhtä lukuunottamatta, niin rajasimme heidät omaan alueeseen leikkimään ilman aikuisia. Parisen tuntia oltiin, koirat sai temmeltää keskenään ja kaksi lahkeiset sai "kahvia ja pullaa". Kasvattaja perheineen oli nähnyt ison vaivan ja laittanut pöydän koreaksi herkuista. Löytyi niin suolaista kuin makiaa. Nom nom!

Ennen kuin lähdettiin, niin kasvattaja mittasi Islan. Olin mitannut vähän alakanttiin, koska hän sai mitaksi 31 cm eli sentin enemmän. Onneksi ei nyt kuitenkaan ollut monesta sentistä kyse :D Kasvattaja huomasi myös, että yksi etuhammas oli vinkkelis vonkkelis eli oli viittä vaille lähdössä irti. Kotona huomattiin toinen hammas ja sitten kolmas ja neljäs ja ja.. hampaita alkoi putoamaan oikein kunnolla. Nyt vaan joka päivä pitää leikkiä kunnon veto-nykimis leikkejä, että varmasti maitohampaat saadaan irti ja pois tieltä :)Pentuja oli 6 nenää

Islan mamma Amy

Väkeä kuin pipoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti