lauantai 5. heinäkuuta 2014

Koiramaista menoa

Käytiin tänään jälleen treenamassa autolla matkustamista missäs muuallakaan kuin Mustissa ja Mirrissä. Oli sopivasti kantis bonuksetkin tullut ja tällä kertaa niitä oli ihan reippaasti. Ostettiin lisää ruokaa, koulutusnameja ja isojen tyttöjen panta. Pentupannassa olisi vielä riittänyt säätövaraa, mutta kaikessa kapeudessaan alkoi jo ahistaa omaakin kurkkua. Pika/turvalukosta en halunnut luopua, mikä kavensi valikoiman vain muutamaan mistä valita. Onneksi Rukalta löytyi kiva keltainen Bliss Polar panta joka lähtikin matkaan ja heti käyttöön.

Treffattiin samalla kaverin ja hänen koiriensa kanssa tarkoituksena päästää pennut keskenään leikkimään. Koska Isla matkustaa vielä tyhjällä massulla, niin ängettiin 4 koiraa ja 3 ihmistä autoon ja ajettiin kaupalta kotiparkkiin. Käveltiin siitä sitten Puolarmetsän nurtseille leikkimään. 

Fiksusti koirat kyllä ihan itse ymmärsi välillä tulla meidän ihmisten varjoon makoilemaan. Lähtiessä ei nimittäin ihan älyttömän lämpimältä tuntunut, mutta kuumahan sielä tuli vaikka koirat ne oli ketkä juoksi ja leikki :) Tuli samalla hyvää treeniä luoksetuloon. Vaikka mitä häiriötekijöitä paikalla, niin ei meinannut korvat toimia ollenkaan. Paljon siis vielä treenattavaa, mutta onhan Isla vasta 4 kk :) 


Uusi panta

Donna ja Isla Virpin varjossa auringolta suojassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti