perjantai 25. heinäkuuta 2014

LOMA!!

On vihdonkin täällä! Pelkkää vapautta ja elämästä nauttimista tiedossa :) Ja luvattu ihan mahtavaa säätä <3 Kuntosalia, grilliruokaa, aurinkoa, ei aikataulua. Sato tai paistoi, nyt nautitaan :D

Lomalla on niin mahtavaa, että naurattaa


Juuri ennen lomia Isla järjesti meille vähän ohjelmaa. 11. perjantaina aamulla veti esiin vesiripuli-kortin. Onneksi en ollut kerennyt vielä aamupalaa antamaan. Ihan ensimmäiseksi soitto klinikalle heti kun ovet avasivat ja sen jälkeen soitto töihin. Onneksi olen töissä missä olen, sielä ymmärretään hyvin ja sainkin otettua lomapäivän, jotta pystyin jäämään kotiin vahtimaan Islaa. Ell määräsi suoraan Tylosinia, koska kunto oli vesiripulia. Nopein ja tehokkain apua vaivaa. Ei merkkejä vierasesineestä ja pentu kaikesta huolimatta pirteä, niin hoito oireenmukaisesti. Jonkun karvapallon kyllä oli kotona ennen lähtöä oksentanut, mutta ei muuta.

Pennun suolisto toipui nopeasti kunnes tiistaina mies soitti perään. Olin juuri ja juuri päässyt hammaslääkäristä ulos kun puhelin pärähti. Isla on taas vesiripulilla ja kuolaa. Ei kun taas soitto klinikalle sekä töihin ja takaisin kotiin. Mies istuis suihkussa Islan kanssa, sielä täällä pieniä riisi kasoja kera ihanan hajun. Isla oli vähän kuutamolla oloinen, väsytti, mutta ei suostunut mennä makuulle. Pistettiin pentuaitaus pienemmälle ja kakara sinne, oli selkeästi väsy jos uni kelpaisi sielä mieluummin. Mutta suurta ihmetystä aiheutti sulamaton riisi..mistä päästä se oli tullut?? Muutama riisinjyvä hännän alla paljasti exit reitin. Voi toista, oliko tauti ottanut takapakkia sen vuoksi ettei riisi sovi ollenkaan ja suolisto veti siitä herneet nenään. Ell aika oli vasta 13 aikaan, joten jouduttiin tovi kotosalla odottamaan. Onneksi uni vei voiton ja Isla nukkui lähes koko ajan. Ell Isla oli pirteä ja reipas ja dg oli jotakuinkin odotettu; riisi ei sopinut. Canikurit, maitohappobakteerit kehiin, että saatiin hyvät bakteerit takaisin suolistoon jotka Tylosin oli "hoitanut" pois. Ja ruoan suhteen palattiin heti omaan ruokaan, mutta pienissä erissä ja turvotettuna. Ei aikaakaan kun Isla oli jo kunnossa, onneksi! Ja isompi onni ettei Nansku sairastunut. 

Islan paremman kunnon, viikonlopun ja hyvän sään kunniaksi järjestettiin pienet allasbileet. Lastenallas esiin ja ei kun ilmaa pumpaten. Ei Isla ainakaan luontainen vesipeto ole :D Voipi olla, että saadaan tehdä samaa työtä Islan kanssa kuin Nanskun kanssa. Näin alkuun ei laitettu vettä paljoa, ei tainnut edes polveen asti yltää, mutta viilensi kuitenkin tuokin määrä, koska tytöt innoistui leikkimään pariikiin eri otteeseen ...ja huom, meidän piha on tosi pieni, että huoh ja surkeus kerrassaan. Vaatii oman taitonsa ettei vaan osu mihinkään ja näillä kahdella tahtoo välillä tuo vauhti ja nopeus nousta semmoisiin lukemiin, että oksat pois ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti