lauantai 19. heinäkuuta 2014

Pentu kohtaa vauvan

Kummityttö kävi kylässä joku aika sitten ensimmäisen kerran ja oli samalla myös ensimmäinen kerta kun Isla ja Venla näki toisensa. Ei yhtään tiedetty miten Isla tulee reagoimaan lattialla mönkivään ihmistoukkaan.

Heti ovella Isla hyppi vimmatusti kaverin jalkaa vasten yrittäen yltää Venlan varpaisiin. Käytiin siinä pikapissalla etupihalla, niin siitäkään meinannut mitään tulla kun Isla oli niin innoissaan vauvasta :D Sisällä alussa piti katsoa ettei Isla mene tassut edellä moikkaamaan kun se tuntuu olevan sen tyyli. Onneksi vaihtoi nopeasti pusutteluun. Isla tosin olisi halunnut pusia Venlan ihan märäksi. Pää, korvat, nenä, sormet kaikki piti pusutella ja mielellään jatkuvasti. Piti jo alkaa vähän toppuuttelemaan etenkin korvien kanssa. Pusuttelujen jälkeen leikittiin ...ja pusuteltiin lisää ;)

Oikein oli siis onnistunut ensi näkeminen :) ..Nansku kun taas piti etäisyyttä, eikä yhtään ollut varma mistä on kyse ja jopa vähän puffutteli vauvalle. Kerran onneksi kävi nuuskimassa, mutta siihen jäi. On nää niin erilaisia hauvoja ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti