tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pet Passport - minne lähettäis?

Arkena saa sataa vaikka ämmiä äkeet selässä (mieluummin ei kuitenkaan), mutta ei viikonloppuna ...eikä lomalla! Aivan mahtava sää oli lauantaina, aurinkoa ja lämpöä piisaa. Näin sen pitäisikin olla. Vielä kun aurinkoa olisi tarjolla 365 päivänä vuodessa, niin ehkä täällä viihtyisikin paremmin ;) Ja täällä tarkoitan Suomea. Kesäkuu humahti niin ettei tajunnutkaan, että on KESÄkuu. Lomaan vielä 2,5 viikoa, silloin viimeistään olisi parasta olla hyvät säät ;))

Ilmoja pidellyt


Oltiina viikonloppu ihan tyttöjen kesken. Kävin töiden jälkeen perjantaina M&M kautta hakemassa herkkuja ja muutaman uuden aktivointilelun. Nyt kelpaa pyöritellä ja katsoa miten iso ratas pyörii ;) 

Herkut onkin hyvä aasinsilta painoon. Punnitsin koirat reilu viikko sitten ja en tiedä onko meidän koti vaa´assa jotain vikaa (tätä ollaan kyllä jo epäilty jonkin aikaan). Islalle puntari väitti kiloiksi 5, mikä ei voi mitenkään pitää paikkaansa. Isla ei ole yhtään pönäkkä, kyljet tuntuu hyviltä. Noin suuri painon nousi kyllä pitäisi näkyä jossain. Päätettiin vielä kokeilla matkalaukku vaakaa, että ei kun koira koriin istumaan. Näin painoksi saatiin 4,45 kg mikä olisi kyllä ehdottomasti oikeampi. Mutta onhan tää nyt erikoinen tilanne. Voiko edes luottaa Nanan painoon kerran noin heittää?? ..Hmmm
Isla sai tänään tehosterokotteen ja otettiin toiselle oma passi. Jos innoistuisi eksymään ihan ulkomaille näyttelyihin tms. Onpahan varmuuden vuoksi :)  Punnittiin Isla tosiaan klinikan vaa´alla uudelleen ja siellä vaaka näytti 4.8 kg, siihen on kait luotettava. Punkero ei toinen ollut, mutta tarkkana saa olla. Juteltiin samalla myös matkapahoinvoinnista, muutama pidempi reissu olisi tulossa ja halusin niille matkoille apuja. Muuten kyllä treenataan lyhyitä pieniä matkoja ilman mitään lääkkeitä, kuten tähänkin asti.
Käytiin tosiaan Juhannuksena meidän porukoilla grillaamassa. Isla oli paastonnut noin 6-7 tuntia ennen lähtöä. Muuten meni hyvin, mutta aikamoisessa kuolassa Isla oli kun perille päästiin. Ruoat meillä oli mukana, mutta päätettiin olla antamatta. Jokunen tunti siinä grillailtiin ja nautittiin elämästä, kokoajan ulkona istuen ja kotimatka menikin hissukseen torkkuen. Oltiin laitettu koppa kokeeksi takapenkillä keskipaikalle ja ovi menosuuntaan, näin näki myös mut kuskin paikalta kätevästi. Vähän kuolasi, mutta nukkui matkalla. Koti parkkiksella kuolaa valuikin reippaasti, mutta oli varmaan kerääntynyt suuhun ja tietenkin se valuu ulos kun vaan suun avaa. Niin, että onko tämä jännittämistä, pahaa oloa vai niiden yhdistelmä vai tai häh.. kun vaan koirat osaisi puhua!

Nana Juhannuksena 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti