lauantai 30. elokuuta 2014

Lisää kokemuksia ja ruusukkeita

Käytiin tänään pyörähtämässä koko perheen voimin Lauttasaaressa Lauttasaaren koirakerhon järkkäämässä mätsärissä. Menomatkalla Isla oksensi kahteen eri otteeseen keltaista vaahtoa. Voisi siis sanoa piupaut persiljalle, ei kyllä auta ollenkaan. Onneksi istuin takana talouspaperirulla sylissä, sain napattua lennosta suurimman osan ja pentukin pysyi kuivana ja puhtaana.

Onneksi Isla toipuu autoilusta aina nopeasti ja olikin heti ihan jee jee kavereita koiria menoa ja meininkiä fiiliksellä. Vähän vaan pyyhki kuolaa poskilta pois ja avot, valmiina kehiin. Ilmoittautumisien jälkeen huomattiinkin muutama sheltti ykkös kehän reunalla. Ykkös kehä oli pienille pennuille varattu eli samassa sarjassa painittiin. Isla näytti olevan näitä shelttejä nuorempi, muista koirista en mene vannomaan, mutta jos ikähaitari oli 12 kk asti, niin voisin veikata Islan olleen nuorimmasta päästä.

Isla ja kanssakilpailija, 8 kuinen, Narri-poika tykästyivät toisiinsa ihan vallan. Meni jopa pieneksi painimiseksi jossain välissä kun odoteltiin omia vuorojamme. Kehässä muutenkin Isla oli vähän adhd, seisoa malttoi, mutta muuten itse kävely oli vähän mahdotonta. Teki samaa mitä erkkareissa, mutta adhd buustia oli vain vähän enemmän ;) 

Isla on nuori ja mätsärit leikkimielistä, mutta hyvää treeniä, niin mikäs siinä. Leikkiköön vaikka kouluratsua, kuhan on hauskaa. Ainakin tuomarilla oli, koska punainen  nauha tipahti ihan vain sen vuoksi :D  Isla olikin loppupeleissä pienten pentujen PUN 2, saaden hienon ruusukkeen lisäksi pienen palkintopussukan.

Paluumatkalla Isla nukkui sen verran, että päästiin kotiin pelkällä kuolalla vaikka oli herkkunamuja mahassa. Toivottavasti tuo matkapahoinvointi pirulainen hyppäis pituutta pian!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti