maanantai 18. elokuuta 2014

Shelttien Erkkarit 16.8.2014

Alunperin en ollut edes suunnitellut lähteväni matkapahoinvoivan pennun kanssa Tampereelle asti epävirallisiin pentunäyttelyihin, mutta salakavalasti kaveri kysyi, että pääseekö kyydillä jos ilmoittaa pojat.. Eihän siinä sitten mitään :D Ilmoitin Islan kemuihin myös ja jäätiin jännittäen odottamaan tulevaa, niin automatkaa sekä itse näyttelyitä. 

Olin lukenut muutamalta eri palstalta, että persilja auttaisi matkapahoinvointiin. Sitä käytetään ihmisillä, mutta myös koirilla. Ostin persiljan ja lehtipersiljan edellisenä iltana, vähän "kukkasille" vettä ja pussukan ohjeiden mukaan jääkaappiin odottamaan aamua. Raksuja Islalle annoin kuitenkin ihan pikkaisen aamulla, joten jännitys oli tapissa. Koirat, tavarat ja persiljat autoon ja menoksi. 

Pysähdyttiin puolessa välissä matkaa katsomaan miten Isla sekä pojat takakontissa pärjäili. Isla oli onneksi vain kuolannut ja autosta ulos päästessään ei ollut moksiskaan. Pojatkin vaan ihmeissään kun autosta ei ulos nähnyt matkan aikana, mutta muuten hyvissä voinneissa :) Isla kuolaa, mutta toipuu välittömästi ja menee vielä ihan ok takaisinkin autoon. Ei huono ollenkaan.

Yhdessäkään mätsärissä ei oltu käyty ennen Erkkareita eikä oltu juurikaan treenattu minkään porukan kanssa, niin odotukset ei ollut kovin korkealla. Mutta hyvä, että lähdettiin. Pikku nartuissa (5-alle 7kk) prinsessoja oli yhteensä 13 kappaletta joista yksi oli Islan sisko Hulda ja siinä ainoassa näyttelytreeneissä treffattu Mysli-neiti oli myös paikalla. Tuomari rankkas suoralta käsin 6 jatkoon ja sen jälkeen pyörittelikin Islaa, Huldaa ja Mysliä kunnolla. Lopputulos mielytti erityisesti meitä. 

Isla oli pikku narttupentujen 1. KP. Paras narttupentu II.  

"5kk hyvin kaunis pentu. Erittäin tasapainoinen. Kaunis ryhti. Hyvä ylälinja. Tasapainoiset kulmaukset, sopiva luusto. Hyvä pään kiila. Erinomainen korvien koko. Lupaava askelpituus. Hyvässä kunnossa. Erittäin tasapainoinen. Kokonaisuus miellyttää. Kauniisti esitetty. "  Tuomarina Päivi Eerola

Nälkä kasvaa syödessä. Isla on ilmoitettu muihinkin EPN:hin, mutta myös joissain mätsäreissä tullaan vielä tämän vuoden puolella käymään :) Ensi vuoden puolella kutsuukin sitten JUNnut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti