lauantai 13. syyskuuta 2014

Mätsäämässä Viikissä

Tänään aamupäivällä suunnattiin Viikkiin Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n järjestämiin mätsäreihin. Ensimmäistäkään shelttiä ei nähty meidän lisäksi mikä oli yllätys, muutenkin odotin enemmän porukkaa paikalle. Mutta pienissä pennuissa oli kuitenkin 21 osallistujaa, huimasti enemmän kuin edellisessä. Jännitys siis tiivistyy ;) 

Ensimmäisellä kiepillä skapattiin tanskalais-ruotsalais pihakoiran kanssa ja iloksemme saimme punaisen nauhasen. Tähän asti vielä meni ihan mukavasti. Punaiset kehässä Isla alkoi tekemään mitä on ennenkin tehnyt. Onneksi parin viikon päästä alkaa handlerikurssit, ehkä saadaan sieltä vinkki vitosta asiaan :) Mutta toisaalta onhan Islakki vielä vauva, että pitääkin olla virtaa ja intoa :) Malttia tulee kyllä varmasti iän ja treenaamisen myötä. 

Hyvin me kuitenkin pärjättiin, sijoituttiin 4. eli ruusuke putki ei katkennut ja herkkujakin saatiin :) Tämän palkinnon myötä piti herkkukaappi siivota, nyt taas mahtuu voitot hyllylle, että ei kun ensi viikon mätsäreitä odottamaan :)

Ensi viikon mätsäreiden jälkeen onkin tiedossa viidet treenit ja kolmet EPN:t ennen tammikuuta ja JUN luokkia. Painitaan sitten jo virallisissa kehissä. Kalenteri onkin jo suht täys ensi vuodelle näyttelyiden suhteen :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti