lauantai 6. joulukuuta 2014

Fyssarin käsittelyssä

Allakka on ollut täynnä koiramaista menoa viimeiset pari kuukautta. Sen verran kun on sohvan nurkalla kerennyt istumaan, niin ei ole hirveästi enää jaksanut konetta avata. Nyt kun ei ole enää kolmea (ohjattua) treeniä viikossa, niin eiköhän tässä taas jaksa ja kerkiä tekemään jotain muutakin. Esmes blogblog tekstiäkin saattaisi pukata useammin :D

Isla on läpäissyt hienosti Koirakoulu Kompassin pentukurssin ja pentu agilityn. Myös handlerikurssi on paketissa. Pentukurssilla ei varsinaisesti tullut mitään uutta, mutta hyvää muistutusta hihnan toiseen päähän sekä olihan se pennulle uutta ja hyvää treeniä treenailla häiriöiden kera. Kaikki treenailut on kirjattu ylös, että nyt vaan selataan muistiinpanoja ja jatketaan treenailuja kotosalla. Paljon on treenattavaa, paljon on työstettävää.Lemmikkimessuilla sain vielä kasvattajalta kuulla, että Isla peitsas kehässä ihan koko ajan. Suhteellisen järkyttävä uutinen, en ollut  moista ite edes huomannut.. :S Epäiltiin kovasti jumissa olevia lihaksia, niin varattiin fyssarille aika. Ensimmäisellä kerralla fyssari sanoi, että lähinnä jostain tällistä olisi kysymys ei niinkään lihaksista. Pienen käsittelyn jälkeen lonkka tuntui kuulemma paremmalta sekä peitsaamis kielto saatiin myös päälle. Kiellon lisäksi meidän täytyy nyt tehdä ympyrää vasemmalle sekä kahdeksikkoa ja ylämäki treeniä. Tän lisäksi oon vielä venytellyt kylkiä. Lenkit menee nyt sitten siihen, että vahditaan Islan kävelyä ja puututaan heti rytmin muutoksella peitsaamiseen.

Toisella käynnillä fyssari totesi lonkan pysyneen oikein hyvänä. Huomio kiinnittyi nyt lähinnä oikeaan kylkeen. Täysin mahdollista on, että Isla on rykässyt ulkona lenkeillä valjaissa ja kytkettynä ollessaan niin, että on napsahtanut ikävästi. Edelleen seurataan peitsaamista, mutta tämän lisäksi venytellään selkää sekä kylkeä ja jatketaan peräpään lihaset treenaamista. Ylämäkeä niin nokka edelle kuin perä edelle (mikä varmasti on oma haasteensa, selitäppä pennulle, että nyt peruutetaan ylämäkeen :D ), sekä ihan sisällä treenataan sitten myös loitontajia että lähentäjiä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti