lauantai 6. joulukuuta 2014

Helsinki Winner 2014

Tänään käytiin Islan kanssa missikisoissa Hki Winnerissä. Isla täyttää viikon päästä 9 kk eli nyt siis kyseessä viimeiset EPN:t mihin voidaan osallistua. 

Kehässä meni juuri niin kuin osasi odottaa. Teemana oli tälläkin kertaa Sokka irti! Meninkin jo valmiiksi pidetään hauskaa -asenteella. Sieltä tuli kyllä ihan hyviä ja maltillisia kävely pätkiä, eli sain onneksi palkattua Islaa hyvästä käytöksestä. Mutta pääosin oli riekkumista ja haukkumista. Elämä vaan on niin kivaa, että mikäs siinä sitten ;) Pääasia on, että on hauskaa!

Paikalla oli paljon tuttuja ja lisää tuttavuuksia tuli tehtyä. Eiköhän piirit tule tutuksi tässä vielä ;) Tammikuun ensimmäiset viralliset jätetään väliin ja mennään "vasta" maaliskuussa Lahteen sekä Turkuun Junnuilemaan. Isla kerkee kypsymään tässä kolmisen kuukautta rauhassa sekä toki treenaillaan kovasti sitä odotellessa. Olen kyllä mätsäreitä katsonut, että vähän tatsi pysyy yllä.Tänään narttupentuja oli tosiaan neljä, Isla oli hienosti 3. Hulda-sisko ylsi upeasti ROP-pennuksi. 3. sijan lisäksi matkaan jäi säkillinen herkkuja. Huomenna menen kuskiksi eli vien myös pitkästä aikaa järkkärinkin ulkoilemaan kun ei ole omaa koiraa mukana. Useampaan kehään pitäisi mennä kuvaamaan ja tietenkin samaan aikaan. Onneksi nyt näyttäisi, että pääsisin joten kuten kaikkiin (ainakin kolmeen) silloin kuin pitäisi. Yhdessä ei ole pentuja ja alkaa puoli tuntia aikaisemmin, toisessa on pennut ja kolmas on neitokainen, niin mahdollisuuksia on. Kaikki vielä samassa kerroksessa. Akku ladattu (ja laitettu jopa takaisin paikoilleen), kamera pakattu. Kaikki valmiina huomista varten.

Islan arvostelu löytyy Islan näyttelyt-sivuilta

Muutama tuliainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti