sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hierontaa osa kaksi

Hieroja Jonna Turunen kävi torstaina toisen kerran hieromassa Islan läpi. Isla malttoi tällä kertaa huomattavasti paremmin röhnötellä kyljellään ja lihaksistokin oli paremmassa kunnossa. Edelleen oli kuitenkin kireyttä ..mikälielihaksessa.. lannenikamien kohdalla.

Huomasin myös ensimmäisen hieronnan jälkeen, että Isla ei venytellyt enää takajalkoja. Uskoisin, että hieronnalla oli syynsä. Kun Isla venytteli etujalat, niin koppasin varovaisesti takajaloista vuorotellen kiinni ja vähän venyttelin niitä vähän niin kuin muistutukseksi, että sielä peräpäässäkin on kaksi koipea. Onneksi aloitti itsenäiset venyttelyt parin päivän päästä ja nyt toisen hieronnan jälkeen on mennyt suht ok.

Hieroja opasti toisen hieronnan päätteeksi mitä voin itse tehdä kotosalla itsekseen ja melkein kannattaakin, koska tuota kireyttä vähän on. Toki täytyy katsoa pyytäisikö Jonnaa vielä käymään maaliskuussa ennen näyttelyitä hieromassa kunnolla, mutta ainakin siihen asti käpistelen Islan itse läpi. Nyt kun vähän tietää mitä pitää tehdä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti