sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäiset mätsärit

Siitäkin huolimatta, että Isla voisi jo ikänsä puolesta osallistua virallisiin näyttelyihin, niin meitä ei sielä ihan useasti vielä näy. Käytiinkin tänään Konalan Purina Areenalla järkätyissä mätsäreissä katsomassa onko Isla yhtään rauhoittunut tai lähinnä osaako rauhoittua silloin kuin pitäisi.

Takin liepeeseen nakattiin pienten pentujen ryhmän numero 350 ja meidän takana oli vielä porukkaa. Loppupeleissä, jos oikein katsoin, niin liki 60 koirakkoa vain tuossa ryhmässä. Härregyyd!! Kylmä halli siihen päälle, niin alkoi olemaan järkikin jäässä :D Toistaalta sitä kerkesi odotellessa käydä vähän kiertelemässä ja haistelemassa kavereiden kuulumisia lähiympäristössä. 

Vaikka koirakoita oli paljon, niin jako punaisiin ja sinisiin tapahtui pareittain. Islan parina kilpaili suloinen pieni musta-valkoinen kippurahäntä, joka taisi loppupeleissä itseasiassa olla SIN 1. Eli Isla sai tällöin PUN rusetin hihnaa koristamaan. Ensimmäisestä pudotuksesta punaisten kehässä selvittiin, mutta toisella rundilla pudottiin kuitenkin pois.

Jos siis mietitään sijoituksen, tai sen uupumisen, sijaan Islan käytöstä. Sanotaan nyt näin, että huonomminkin on mennyt, mutta ei tämä parasta settiä kuitenkaan ollut. Jokunen haukku tuli, ei onneksi kuitenkaan flipannut, ja hirvee kiire olisi ollut. Minne lie,grillille makkaralle ehkä. Pikkaisen tuommoista häsläämistä, niin tarjoaa ikävästi sitä peitsaamista. Tekee sitä myös lenkillä jos muumit poistuu hetkeksikään laaksosta. 

Voisin sanoa jopa olevani kuitenkin ihan tyytyväinen. Treenaaminen ja ikääntyminen jatkukoon. Seuraava testi kolmisen viikon päästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti