lauantai 14. helmikuuta 2015

Aina ei mene suunnitelmien mukaan

Niin piti mennä tänään mätsäriin pitämään hauskaa, mutta toisin kävi. Isla oksensi ensimmäisen kerran puoli 6 aikaan aamusta. Seuraavan kerran parin tunnin päästä ja sen jälkeen menikin ihan villiksi. Isla oksensi loppupeleissä puolen tunnin välein ja tietenkin siinä vaiheessa oksu oli pelkkää nestettä.

Meidän "oma" klinikka ei enää päivystä viikonloppuisin, niin suuntasimme SoVettiin joka itseasiassa aukesi onneksi jo klo 9 (kun "oma" aikoinaan aukesi vasta iltapäivästä). Parka oli vähän kuivunut, mutta muuten hyvässä kunnossa, oli pirteä ja utelias. Oksensi klinikallakin kolme kertaa pien. En nähnyt RTG-kuvaamisella nyt olevan järkeä, koska pidän vierasesinettä erittäin epätodennäköisenä vaikka nuori onkin. Eli Isla nesteytettiin ja annettiin myös oksennuksenestolääke. 

Nyt mennään sunnuntain puolelle asti kaurapuurolla ja massulääkkeillä jos Isla vaan jaksaa syödä pelkkää tylsää puuroa :D Huomenna aamulla annetaan vielä oksennuksenestolääke, mutta sen jälkeen jännitetäänkin miten käy sen suhteen. Märkää pierua myös pelolla odotellen. Tukihoitoa toki jatketaan ja toivotaan, että pikkainen nyt toipuu pikaisesti. On kiltisti vaan levännyt tänään, kerran vähän jo alkoi leikkimään Nanskun kanssa, että tilanne ei nyt näyttäisi olevan kovin paha. Mutta tosiaan, ehkä vielä tässä vaiheessa aikaista sanoa muuta kuin, että ollaan kaikki ihan sairaan väsyneitä ja päikkärit maistuis nyt  :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti