keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Lahti KV 22.3.2015

Isla aloitti virallisen näyttelyuransa Lahdesta. Ajomatkaa ei ollut kuin 1.5 tuntia, mutta valitettavasti se on näköjään liian pitkä. Kyllä, tarkoitan juurikin Islan matkapahoinvoinita jota ei saa lääkitä doping säännöksien vuoksi. Sama kotiin tultaessa, perille ei ollut kuin kymmenisen minuuttia. Alkumatkat söi kiltisti herkkua ja sen jälkeen päikkärit. Hyvää oli yritystä, mutta ei ihan riittänyt.

Mutta itse näytelmiin. Innokkaana Isla seuraili ja kommentoi odotellessa omaa vuoroaan. Narttuja oli ilmoitettu 61 joista 29 oli junnuja. Isla yllätti sen verran, että ei haukkunut kuitenkaan kehässä kertaakaan! Ryhmässä/jonossa se liikkuminen oli kuitenkin vielä aika voimakasta rynnimistä eteenpäin, mutta yksin suorituksessa Isla meni hienosti. Vain häntää pitäisi saada vähän laskettua, niin alkaa olemaan aika nappi suoritusta. 

Parhaita ..ainakin suht edullisia.. treenejä tullaan saamaan mätsäreistä joita aion Islan kanssa käydä, jos vaan mahdollista, joka viikonloppu. Keskitytään etenkin juuri siihen jonossa liikkumiseen.. ja häntään jos vaan kekkasen miten :D

Lahdessa tosiaan Tuomari Johan Andersson tykkäsi Islasta EH verran. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen jos en jopa ylpeä Islan suoriutumisesta.

Arvostelu löytyy Islan näyttelyt-sivulta.

Kuva DogXpress

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti