sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Turku KV 28.3.2015

Uusi viikonloppu ja uudet näyttelyt. Lauantaina suunnattiin kohti Turun Messukeskusta pelko persiissä automatkan suhteen. Olin varustautunut ThunderShirt mantelilla ja perunapohjaisella kevyemmällä herkulla. Viikko sitten tosiaan ihan loppumatkasta oksensi autossa ja yksi mahdollinen syy oli jytäkkä sonnin suti. Olisiko oksentanut ilman tuota?

Hyvästä yrityksestä huolimatta matka ei mennyt kuin strömsössä ja ThunderShirt lähtee palautukseen. Ei päästy edes puusta pidemmälle eli Espoosta pois kun oli jo ensimmäiset oksennukset tullut. Kaiken kaikkiaan Isla oksensi kolme kertaa. Eikä missään vaiheessa matkaa koskenutkaan herkkuihin mitä yleensä kyllä himoiten vetää ja nimenomaa autossa. Onneksi kuitenkin tokenee nopeasti ja oli perillä parkkiksella ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. 

Sisällä Messukeskuksessa huomasin aika nopeasti, että nyt Isla käy vähän kierroksilla ja on huomattavasti haukku herkempi kuin viikko sitten. Kehässä veti nelivedolla pahemmin, mutta ei kuitenkaan haukkunut!! Olisi ehkä pärjännyt EH:ta paremmin, jos hanskaisi ryhmässä kävelyn sekä laskisi häntää alemmas.

Nyt en ole vielä ilmoittanut Islaa mihinkään näyttelyihin. Pakko vaan käydään mahd. paljon mätsäreissä treenaamassa. Ei oikein kannata EH:tä käydä keräämässä ennen kuin ollaan saatu ongelma kohtia treennattua. 

Osallistuttiin vielä kuitenkin kasvattajaluokkaan. Luettelon mukaan osallistujia piti olla kolme, mutta vain Huisin kennel pölähti paikalle. Kovin yllättävä ROP + KP tipahti :D Jatkettiin siitä siis sitten isoon kehään ihan vaan kokemuksen vuoksi. Kasvattaja oli videokuvannut näyttävän sisääntulon (videota löytyi myös PawDium toimesta Youtubesta). Isla veti hirveellä nelivedolla eteenpäin ettei mitään rajaa. Sijoille ei ylletty, mutta kokemusta rikkaampana :)
KasvattajaluokkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti