lauantai 16. toukokuuta 2015

Mätsärit, hienoa käytöstä ja sijoitus

Parin punaisen sijoittumattoman mätsärin jälkeen vihdoinkin sijoituttiin ja vieläkin suurempi hurrauksen aihe oli Islan hieno käytös. Tänään oli ShowHaun mätsärit Helsingissä Kauppakeskus Kaaren parkkiksella. Paikalla oli yllättävän vähän porukkaa, mutta toisaalta pk-seudulla oli muitakin mätsäreitä samaan aikaan. Ilmoittautumisen jälkeen koirista otettiin kuvat studio oloissa. Nämä kuvat saan käyttööni ensi viikon aikana ja samalla Isla osallistuu Miss & Mr ShowHau -kilpailuun. Tykkään :)

Alussa vähän Isla sekoili puoleen jos toiseen, mutta kun vaihdettiin hihna kaulaan ja alettiin lämmitellä ja käytiin kehässä pöydällä, niin rauhoittui. Onkohan jo alkanut vähän tietää mistä on kyse? Sen ainakin tiedän, että juoksut teki sen mitä toivoin vaikkakin vielä saadaan treenailla ja nyt on mörköiän vuoksi vähän höpsö. 

Kehässä Isla oli parempi kuin toissa päiväisissä mätsäreissä. Olin itsekin rennompi, varmasti sekin vaikutti. Tuomari valitteli kun on niin vaikea valita, kun on niin tasaiset koirat :)

Sin kehää odotellessa tehtiin Noppa-shelttipennun kanssa tuttavuutta. En meinannut huomata tuomarin huutelevan kaikkia siniset saanneita takaisin kehään, ups. Tästä huomasi kuinka vähän meitä oli. Sählingistä huolimatta Isla malttoi aika hienosti. Tein vain huomion, että kun jätettiin hyvänhengen mukainen rako edellä menevään, Isla vähän tahtoi vetää ja kun taas meni lähemmäs, niin meni hyvin. Koira rentoutui ja kiire hävisi. Koska ei ole reilua olla toisen hännässä kiinni, niin tuossa on meille treenattavaa. Muuten meni tosiaan oikein hienosti tuloksena SIN 2. Tuomarin nimi meni valitettavasti ohi, sitä ei missään oltu mainittu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti