sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Hyvinkää KR 18.7.

Vietettiin tänään hikinen aamupäivä Hyvinkään Vinttikoiraradalla. Kaiken tämän sateen keskelle tuli aivan mielettömän upea ilma näyttelyiden kunniaksi näyttelyiden ajaksi. Kauhea hiki päällä, mutta en valita :D

Shelttejä oli ilmoitettu 25, joista kolme kilpaili junnu nartuista. Jo alusta lähtien oli selvää, että tuomarilla oli tiukka linja. Paljon tuli EH:ta. Eli meidän jännitys loppui siihen kun ERIin ei ollut pelkoa. Tänään oltiin JUN-EH JUK2. Kun Isla jättäisi sen vähäisenkin hihnaan nojaamisen, niin meno näyttäisi paremmalta. Jostain syystä myös seisominen on pikkaisen mennyt levottomaksi ja juuri sen tuomarin puoleisen takajalan tahtoo vetäistä (mun mielestä) vähän liian eteen.

Siltikin olen erittäin tyytyväinen päivään. Näyttelyt meni ihan ok Islaksi ja suuri voitto koettiin automatkalla. Lähtiessä kotoa Isla kuolasi todella vähän ja oli muutenkin erittäin rennolla meiningillä. Toki Isla oli paastonnut iltapalasta asti, mutta silti olin todella yllättynyt. Lähtiessä kotiin, autoa pakatessa, alkoi pieni kuolaaminen ja alkumatkasta Isla kuolasikin jonkun verran, mutta onneksi uni vei voiton ja nukkui kotiin asti. Ihan mahtavaa!! Toivottavasti oksentelut jäävät nyt historiaan!!
  
Islan näyttis arvostelu löytyy Islan näyttelyt-sivulta.


Kuvaaja  © Tiina Pajunen

Team Isla voittoon ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti