keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Isla koulunpenkille

Nyt lähti homma emännältä vähän lapasesta. Koska Isla tursuaa energiaa, niin päätin ilmoittaa neidin koirakouluun aikataululla asap. Katsoinkin erilaisia kursseja paristakin eri paikkaa ja laitoin tiedusteluja sinne sun tänne. Lopputulema on nyt se, että Isla osallistuu lokakuun aikana kolmeen kurssiin (joista yksi on verkkokurssi). Kaiken lisäksi pitäisi itse keretä käymään salilla ja kasvattajan peruskurssikin lähestyy. Hupsista keikkaa, eihän tässä enää töihin tahtoisi keretä. Saisiko mistään lisää tunteja päivään tai ihan vaikka omaa lomaa töistä ;D
Tänään tosiaan alkoi kursseista ensimmäinen, Kontaktia ja hallintaa arkeen -kurssi, Konalassa Kompassissa. Ja oikeastaan toinenkin kurssi alkoi tänään, Hajutaituri verkkokurssi, mutta koska se ei ole niin aikaan ja paikkaan sidonnainen, niin nuuskutellaan hajuja huomenna tai ylihuomenna :) Kontaktia ja hallintaa arkeen -kurssilla käytiin läpi perusasioita. Katsekontaktia, maahan menoa ja paikalla pysymistä sekä aluselle menemistä, ns. rauhoittumispaikka. Eli ideana oli, että kun tämän alusen laittaa maahan, koira hakeutuisi sille makuulle paikassa kuin paikassa ja odottaisi siinä.

Näitä lähdetään nyt harjoittelemaan kotosalla. Kovin Isla oli tunnilla innoissaan ja olisi halunut myös osallistua aksaan sekä rally-tokoon :D Eiköhän niidenkin aika tule, mutta myöhemmin. Automatka teki tiukkaa, treenit takana ja iltapala massussa, nyt väsyttää makiasti. Jatketaan harjoituksia huomenna, öitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti