maanantai 18. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja vanhat kujeet uusin yrityksin

Uusi vuosi on mukavasti pyörähtänyt käyntiin. On satanut vihdoinkin lunta ..ja on pakkasta. Kaunista, mutta kylmä. Hyrr yök! Etenkin Isla alkaa herkästi nostelemaan jalkoja jos ei ole tossuja. Aluksi tosin Islalla oli pientä alkukankeutta tarra kiinnitteisten mallien kanssa. Jostain mystisestä syystä etujalkojen tossujen tarroja avatessa Isla huusi kuin jalkaa murrettaisiin. Loppupeleissä ei tarvinnut kuin koskea tossuun, niin huuto alkoi. Eli tarrat on no no, jotain muuta oli siis keksittävä. Väkersin sitten etujalkoihin tossut joissa oli tarrojen sijaan kuminauhanyörit ja nyörinkiristimet. Avot ongelma ratkaistu. Isla katsoo välittömästi muualle, mutta on hiljaa ja antaa nätisti ottaa töppösen pois. 

´Ei jessus´

Nanskulla onkin talvivetreet ollut kunnossa, mutta oli aika ostaa myös Islalle pahimmille pakkasille ja lihasten suojaksi kunnon takki. Tilasinkin ihanan pinkin toppa Pompan. Aivan loistava istuvuus ja leikkaus. Värikin on herkullinen. Koirat taitaakin nyt pärjätä pakkasilla paremmin kuin hihnan toinen pää ;)  Ja nyt kun päästiin koirissa vauhtiin, niin jatketaan vielä Islakin treeneillä.

Ollaan nyt tammikuussa käyty Koirapalvelu Virikkeen järjestämässä näyttiskursilla. Lähinnä hain uutta ympäristöä ja uusia kurssikamuja häiriöksi. Vielä on yksi kerta jäljellä ja sopivana jatkumona seuraavana lauantaina onkin mätsärit. Meidän pitää nyt tosissaan keskittyä rauhoittumiseen käymällä esim. M&M ja/tai kauppakeskuksissa vain olemassa. Alku on varmasti haasteellista, kun Isla haluaisi kokoajan tehdä jotain, mutta yrittänyttä ei laiteta :) Myös suurena murheen aiheena oleva autoilu sai uutta tuulta Adaptil-suihkeesta. Nyt vasta takana yksi lyhyt reissu eli siitä ei vielä kommenteja sen enempää. Paasto ja yhtään pidemmillä matkoilla Postafen pysyy kuitenkin mukana. 
Jotta ei menisi ihan pelkän koiran treenaamiseen, niin pitää itsekin yrittää tsempata. Oon nyt tahkonut salilla kaksi kolme kertaa viikossa ja laittanut myös ruokavaliota remonttiin. Käytän ohjelman pohjana PT:n tekemää ohjelmaa, mutta pikku hiljaa varmasti vähän muokkaan jakoa ja mitä ja miten treenailen mitäkin lihasryhmää. Täytyy taas jossain välissä ottaa PT paketti, jotta pystyy vähän päivittää ohjelmaa, saa piiskurin edes hetkeksi ja viilata ruokavaliota kohti parempaa. New year, new me..tai jotain semmoista ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti