perjantai 5. helmikuuta 2016

Tapahtumarikas viikko takana

Vähän ollut äksöniä viikon aikana, niin hyvässä kuin pahassa. Isla oli antanut viikon ajan nenäpunkkimaisia merkkejä. Kuitenkin olisi tarkoitus käydä massa tapahtumissa ja vaikka ei olisikaan, niin paree se on käydä hoitamassa pois. Maanantaina siis suuntasimme klinikalle hakemaan  tytöille Stronghold kuurit. Susp. nenäpunkissa ei ärsytä kuin karenssi, Islakaan ei tahdo ymmärtää miksi ei kavereita pääse moikkaamaan. Lohdutukseksi Isla sai hieronnan. Hellu kävi meillä keskiviikkona silittelemässä Islan läpi. Jumissa oli samat paikat kuin aikaisemminkin. Oikeasta kyljestä vasemman takajalan pohkeeseen asti. Myös niskassa oli jumia. Onneksi Isla osaa nauttia täysin rinnoin hieronnasta ja jumit saatiin auki.

Jotta elämä ei kävisi tylsäksi, niin Islahan reippaana nappasi lenkkipolun varrelta prinssinakkeja kitusiinsa torstaina. Sekuntin järkytys ja soitto lähi klinikalle. He eivät ole päivystävä klinikka, mutta onneksi heillä kuitenkin on ns. hätäensiapu aikoja. Ei kun nokka kohti tohtoria, 3 min ajomatka ja nakit olikin ulkona noin 20 minuutin päästä popsimisesta. Isla oli kerennyt syömään kaikkiaan 4 prinssinakkia ja polun varrelta kerättiin vielä 5 roskiin. Neuloja/koukkuja nakeissa ei ollut, selkeitä myrkynkään jälkiä ei jäljelle jäänneissä nakeissa näkynyt. Mutta koskaan ei voi tietää. Vaikka nakit saatiin ulos pikaisella aikataululla, niin huoli kuitenkin on. Nyt on vuorokoausi mennyt ja Isla voi hyvin eikä mitään mystisiä oireiluja ole tullut. Taisimme päästä säikähdyksellä. Seurailen tilannetta nyt kuitenkin vielä toisen vuorokauden ja sen jälkeen huokaisen helpotuksesta.

Ei sitä koskaan odottanut omalle kohdalle osuvan, mutta nyt on ollut ihan hirveästi kaiken maailman idiootteja nakkien ja lihapullien kanssa liikenteessä, että sinällään ihme jos ei olisi osunut kohdalle jossain vaiheessa. 

Nyt kuitenkin nauttimaan viikonlopusta, ladataan vähän akkuja, syöden, treenaten..kuka mitenkin :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti